خودخواهی و بی منطق بودن همسرم .میخام خونه نباشه
سلام دوستان23ساله هستم مدت3ساله ازدواج کردم همسرم 10 سال بزرگتره.مشکلات خیلی زیادی دارم.آدم صبوری هستم اما... کم آوردم.خلاصشو بهتون میگم.بی اعتمادی کلا همسرم و خانوادش بدبین هستن خیلی من هم در به وجود آوردنش بی تاثیر نبودم البته.خاهر برادر همش دعوا شکایت قهر زرنگ بازی و رابطه ها فقط مالی از نظر احساسی شاید از نظر من صفر!همسرم خسیسه ایرادگیر وسواسی توکارهایم حسابی دخالت میکنه و اعتماد به نفسمو گرفته اگر1000تومن از پولش بردارم دیگه!!!!خودش گاهی پول میده با التماس برای من ارزش قایل نیس با توجه به وضع مالی توپش همیشه ارزونترین چیزها برام میخره.مهمون اصلا دوس نداره مخصوصا بچه که باعث شرمندگی پیش خانوادم شده.بی اندازه بددهن فقظ فحش ناموسی مخصوصا تو رانندگی. زبون باز جلو جمع اما وقتی باهمیم هیچی پرتوقع بی اندازه!قرار بود بهم پول بده اما رفت از حسابم برا خودش عطر گرون خرید و خلاصه پول نداد گف کادوی تولدم در صورتی که خودش هیچی نمیخره یا اشغال تربت چیز حرف خیانت زیاد میزنه که فلان کارو میرم انجام میدم.اگر دتو کاشین خوراکی بخورم دعوام میکنه بی اندازه حساسه اجازه هیچکاری نمیده کلا هبچجا نمیرم از طرفی بزرگترین مشکل24ساعت خونس!تحملش غیر ممکنه عصبیم میکنه.تو روابط حرفای میزنه که ازشو بدم میاد با حرفا وکاراش و تقاضاهاش حس خیابونی بودن بهم دست میده!دردودل خیلی زیاده!آدم لجباز بیمنطق و خودخواه نظر همه اینه.خونشو ایران نبود به اسم خاهرش زد در صورتی که منم بودم اما به اسم خاهرش زد حالا توقع داره ارثیه پدریمو تقدیمش کنم!چرا؟! یه منمیگه اگه خونه نباشم خانوادت میریزن اینجا خونم خراب میشه! با خانوادش قهره.خیلی مواقع کارش از نظر اسناد و مالی گیر بوده اما منو انتخاب نکرده حالا توقع داره هرچی دارم براش بزارم. حرف زدن باهاش کلا بیفایدس اهرجا میریم میگه دوتا ماشینم مال سیماس من رانندشم!در صورتی که هرجا هم برم با تاکسی پولشم خودم میدم از زندگی خستم میشه راهنماییم کنید