RE: کمکم کنید...من میترسم
اینکه پسری در 17 سالگی عاشق میشه و تصمیم میگیره و برنامه ریزی میکنه.یعنی تصمیم از روی عقل ؟
من که نمیتونم این قضیه رو بفهمم.
7 سال پیش منم 17 سال داشتم.
دانشجو شدم برنامه هام بطور کلی جهت گرفت.خدمت رفتم دیدگاه هام یه جور دیگه عوض شد.شاغل شدم و ...
الان که پشت سرم رو نگاه میکنم به افکار 17 سالگیم میخندم.
به نظر من که هر دو شما تا بلوغ عقلی کلی فاصله دارید.
فقط امیدوارم قدم اولی که برمیدارید اشتباه نباشه.
خوش باشید.
سلام چون اون اقا پسر از شما یک سال بزرگترن به نظرت اومده که عاقل تره؟؟؟ این تصمیم عقلانی نیست و پایه و اساسش احساساته.تا حالا به این فکر کردی چرا دختر ها 6 سال زودتر به سن بلوغ میرسن و انجام تکالیف تو سن 9 سالگی بهشون واجب میشه ولی پسرا 15 سالگی؟؟؟؟؟ این نشون میده زودتر عاقل میشن نسبت به اقایون چون خداوند از هر کس نسبت به عقل و فهمش توقع داره نه بیشتر.... پس شما که درگیر این احساسات نشدین عاقلانه تر برخورد کردین نه ایشون. شما الان چند سال از ایشون جلو تر هستین.... به نظرت چرا اختلاف سن بین زن و شوهر در امر ازدواج خوبه که بین 5 تا 7 سال باشه؟؟؟ تا حالا به این فکر کردی؟؟ ما تو جامعمون دختر خانوما سن 19 به بعد ازدواج میکنند البته بستگی به خود فرد هم داره ولی چند تا از اقا پسرا تو سن 19 سالگی میتونن انتخاب کنند و ازدواج کنند؟؟؟؟ البته خدای نکرده قصدم بی احترامی نبود فقط نظرم را گفتم.پس خودتو در گیر این احساسات زودگذر نکن و به مسائل مهمتر فکر کن و مطمئن باش هم شما هم اون اقا چند ساله دیگه نظرتون تغییر میکنه اون وقت اسیب میبینید.
بخاطر نظراتون واقعا ممنونم
ولی اون از نظر عقلی حد اقل 4 سال بزرگتر از سنش میفهمه...ما تقریبا همه ی تصمیماتو گرفتیم دربا ره ی شغلش و درساش و دانشگامون وهمه چیز معلومه...اون حتی با مادرمم صحبت کرده ...
دختر خوبم،خواهشاً،جدی جدی،جان هر کس که دوستش دارید،برای جلوگیری ازبدبختی خودتان،خداییش این جریان را تمام کنید . . . .شما دوتا از نظر سن روانشناسی هنوز نوجوانید و یا به زبان بهتر بچه؛زودتر و همین الان موضوع را تمام کنید.
خدا به شما لطف کرده که این سایت را به شما معرفی کرده است،همین الان موضوع را خاتمه داده و نه دو روز دیگر و نه هفته یا ماه دیگر دوباره با اصرار یا گریه کردنش رابطه را از سر نگیرید.
امیدوارم تنها خدا به شما کمک کند.
yasiiجان می دونم از نصیحت بدت میاد اما دوستان واقعا نظراشون قابل قبول و دلسوزانه است
سن 16-17 سالگی سن بلوغ جنسی هست مخصوصا برا پسرها ونیاز دارن یک زن در کنارشون باشه حتی بودنش هم کافیه
اگه به تاپیکهای هم سن وسالهای خودت دقت کنی بعضی از پسرا حتی گفتن می خوان ازدواج موقت کنن چون نیاز جنسی دارن
من نمی دونم تا چه حد به هم علاقه دارید اما ببین علاقتون جسمی هست یا روحی ،ببین وقتی با همید در مورد چی حرف می زنید چه رفتارهایی از اون سر می زنه عاقلانه رفتار کن
هر دوتاتون خیلی وقت دارید برای انتخاب همسر ،عجله نکنید
be nazare manam harjoftetoon kheili koochiktar az oon hastid ke bekhayd be ezdevaj fekr konid.. rabetatoono dar hade ye doostiye mamooli negah darid va be chizi bishatr az oon fek nakonid... shayad chansal dige motavajeh beshid ke ma chi migim.. alan fek mikonid ke asheghid ye chand sal ke gozasht taze mifahmid eshgh yani chi????????!!!
ما در مورد چیزایی که نباید حرف نمیزنیم...از نظر روحی خیلی بهم نزدیکیم... شاید باورتون نشه ولی ما فقط یک بار اونم اتفاقی از کنار هم رد شدیم ...حتی حضوری با هم حرفم نزدیم...
yasi khanum bikhial sho . . . donya vafa nadare . . . che berese be adamash . . . man ke migam to aslan pish ghadam nasho . . . ???
pangoane_khazar@yahoo.com
dell_shekaste7@yahoo.com