چه جوری بفهمم من و واسه ازدواج میخواد یا نه
سلام دوستان من حدود 7 ماه که از نامزدم طلاق گرفتم و با یک پسر 31 ساله دوست شدم حدود یک ماه میشه خیلی بهم ابراز علاقه میکنه و محبت میکنه روز اولم گفت ازت خیلی خوش اومده و دوست دارم فابریک ماله هم باشیم و بهم هم گفت یک ساله پیش با یکی یک سال و نیم دوست بوده و بخاطر هم سطح نبودن طرز فکر خانواده هاشون بهم زدن و یک هفته پیش به من گفت بیا خونمون و من اول گفتم نه بهت اعتمادی که لازمه را ندارم و اون قانع شد واصرار نکرد و من از اینکه ناراحتش کردم ناراحت شدم و رفتم خونشون ومثل دوتا دوست با هم حرف زدیم و آهنگ گوش دادیمو فوتبال دیدیم و حرف زدیم و به من گفت چرا نمیومدی یعنی من بیرون آدمم تو خونه حیوون میشم برات باور کن من حدود یکساله سکس نداشتم چون دوست دارم با کسی باشم که بهش حس دارم و دوستش دارم نه با هرکسی و چند بار بوسیدم و بعد من اومدم خونه.حالا نمیدونم با قضیه طلاقی که من داشتم این من واسه ازدواج میخواد یا برای یه دوستی و نمیدونم چه جوری مطرح بکنم براش چون اگه برای یه دوستی بخواد نمیخوام وابسته و صمیمی بشم باهاش ممنون میشم راهنماییم کنی؟؟راستی هروقت حرف بهم زدن میزنم ناراحت میشه و میگه انگار خیلی دوست داری رابطمون تموم بشه و بحث و عوض میکنه