صیغه پسر مجرد هستم مشکلات و وابستگی من
سلام دوستان من عضو جدیدم اما چند وقتیه ک با این سایت آشنا شدم ممنون میشم منم راهنمایی کنید.من 28 سالمه و2ساله ک از همسرم بنا ب دلایلی جدا شدم و تنها زندگی میکنم اما خانوادم نزدیکن بهم.1سال پیش با آقایی آشنا شدم ک 34 سالشه اولش اصلا علاقه ای بهش نداشتم شاید ب خاطر ظاهرش.اما دیدم چقدر بهم محبت میکنه و مهربونه و خلاهای زندگی قبلیمو پر میکنه چون تو زندگی قبلیم طعم محبتو نچشیدم حتی 1بار کلمه عزیزم از زبون همسرم نشنیدم خلاصه روزها میگذشت و من وابسته شدم تا اینکه مشترکا ب این نتیجه رسیدیم صیغه کنیم ک گناه نباشه الان حدود 8ماهه این آقا با من زندگی میکنه اما همش دعوا 1هفته خوبیم 4روز قهر میکنه و بی دلیل میره منم شدییییییییدا بهش وابستم خودم همش پیش قدم میشم کلا خیلی عصبیه کافیه بر خلافه میلش حرف بزنم حتی اگه منطقی بدترین توهینارو میشنوم اما بعد آروم میشه میگه دوست دارمو.... روح و روانم ب هم ریخته نه میتونم ولش کنم نه میتونم تحقیر شدنمو تحمل کنم خوبیاش زیاده اما بدیاش بیشتره بدون اون هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم وقتی قهر میکنه 3یا4روز نه خواب دارم نه خوراک از خونه بیرون نمیرم چون شبو روز با هم بودیم خیلی سختمه وجای خالیش دیونم میکنه اما اون سرش ب کارش گرمه و براش مهم نیستم شما جای من بودین چی کار میکردین:316: