مگه من چیکار کردم که انقدر تنهام ؟!
سلام . امتحانامام تموم شد من نتونستم اونقدر درس بخونم که معدلم بره بالا . من کنکور هم ثبت نام نکردم . نمی دونم میخوام چیکار کنم
همش اشتباه میکنم همش باعث میشم که از خودم متنفر بشم با افسرده شدنم عصبی شدنم چطوری کنار بیام بدونه اینکه به خودم فحش بدم . دارم تنها تر میشم .
من دوست ندارم تهران زندگی کنم .نمیدونین چقدر از جایی که زندگی میکنم بیزارم هیچ جاش برام جذاب نیست . نمیتونم خوش بگذرونم چون تنهام نمیشه همیشه تنهایی خوش گذروند
نمیتونم برم مسافرت نمیتونم حتی برم کوه با خانودم هیچ صمیمیتی ندارم خودشون دورند
نه فقط من .حتی صمیمی ترین دوستم منو درکم نمیکنه
دلم میخواد بمیرم
انگار هیچکس منو نمیفهمه
اصلا دانشگاه رفتن رو دوستندارم دیگه
با این نمره های یکی درمیون پایین با این معدلم مهم نیست دیگه برام مهم نیست دلم واسه خودم میسوزه ....
چرا انقدر تنهام چون زیاد حرف نمیزنم چون درونگرام ؟ چون شوخ و شنگ نیستم چون قیافم نگرانه همیشه تو فکرم چون پولدار نیستم چون خوشگل نیستم چون هیچ کار نمیکنم که با ارزش باشه چون همیشه خستم هیچکس دوستم نداره من میدونم دوستمو که آخرین روزی بود که میدیدم ترم آخر بود گفت فراموشم نکنیا ولی میدونم اون خودش منو فراموش میکنه . .....
دیگه از همه متنفرم از خودم از دنیا از این شهر از دانشگام رشتم نقاشی و هنر از همه چی بیزارم :54:
- - - Updated - - -
از همه متنفر نیستم از خودم و هر چی متعلق به منه متنفرم از وقتی فهمیدم تنهام از خودم بدم اومد .