خدایا کی میشه مشکل کوچیک منم حل شه یکی کمک کنه...
سلام -من یه مشکلی دارم که واقعا مشکل-من همسرم استاد دانشگاه و الان هم عضو شورای شهره-28 سالشه-منم 26 سالم-دوسال ازم بزرگه-منم مکانیکم(چی کار کنم درس نخوندم)(تو کارم همه ازم راضین-حلال و حروم نکردم)من بعد از ظهر میام خونه نه شامی هس نه ناهاری هس-ناهار حاظری کنسرو لوبیایی چیزی میخورم-این یه مشکل-مشکل دوم خانومم تا ساعت 8 شب سر کار یا دانشگاه که اصلا بعضی موقع ها نمی بینمش چون زود میخوابم-بعدش اینکه خانومم بیش از حد مذهبیه-الان که ماه رمضون نزدیکه هزارتا روضه و ختم قرانو اینجور چیزا میندازه خونه منم تو مغازه میخوابم -خجالت میکشم برم خونه پدر مادر یا فامیل-بعدش همه اون قبول دارن که این یه مشکل اساسی برام-هر جا میری میگه خب خانومت رو ببر واسه ضمانت-نمیدونم ما به اعتماد نمیکنیمو خانومت رو وردار بیار-تو کوچه با خانومم راه میرم همه بهش سلام میکنن حتی به خاطرش میان خونه مون بعضی کاردارن-اما من تو کوچه تنها راه برم هیچکس منو حساب نمیکنه.خانومم شده قاضی القضات شهر-هر کی تو فامیل مشکل داره در خونه ی مارو میزنه-جوری شده دیگه در خونه مون همینجوری بازه هرکس بیاد سرشو بندازه پایین بیاد.خانومم رابطه ی جنسی ببخشید میگم تحریم کرده میگه روزایی که سرمون خلوت که هیچموقع سرمون خلوت نیس.ماه محرم من اصلا نمیخوابم.دیگه خودتون اخرشو بخونید-هزارتا هیئت پشت سر هم میره و میاد-تازه بهم میگه بچه دار شیم-آخه کی بچه رو نگه دار من یا تو؟