شدت ترس از مرگ ...کابوس شبانه
سلام من یه مدتی هست که دچار ترس و اضطراب شدید قبل از خواب شدم طوری که تمام بدنم به حالت لرزش و سرگیجه می افته
و مدام به لحظه مرگم فکرمیکنم کجا چطوری میمیرم داغونم میکنه و اینکه ایا در اون دنیا جای خوبی میرم و گنهکار هستم یا نه
از همه اینا بدتر فکر خانوادم و مرگ عزیزنانم عذابم میده و وقتی میخوابم خوابهای بدی مرگ و میر میبینم و به همون حالت هم بیدار میشم و وحشت دارم
البته همیشه اینجوری نیستم بعضی اوقات اما همون هم روی من اثر روانی بدی گذاشته
در گذشته مریضی یکی از عزیزانم داغونم کرده بود اما الان این بیماری با قرص و دارو داره مهار میشه البته فعلا تا خدا چی بخواد این موضوع که دوباره این بیماری به سراغ عزیزم بیاد هم بی تاثیر در روند بدخوابی و کابوس های من نیست همینطور خاطرات تلخ اون روزها
خلاصه نمیدونم چیکار کنم هرشب که میخوابم به مرگ فکر میکنم و اینکه اصلا امادگی همچین اتفاقایی رو هیچ وقت نخواهم داشت و ایا بدازمردنم چی میشه و حس لحظه مرگ دست ازسرم برنمیداره از طرفی دوست دارم ادم مومنی باشم و مومن از این دنیا برم اما تعلقات دنیایی نمیزاره و دست از سرم برنمیدارن من دوست ندارم ادم بدی باشم این حس بدی هست و داره عذابم میده میدونم این جا نباید مطرح میکردم اما خواهشمیکنم کمک کنید