پسر داییم منو می خواد من ازاون بدم مییاد
من دختری 23 ساله ام از بچه گی با پسر داییم بزرگ شده ام ساله پیشم هم توی خیابون زدم توی گوشش 3 سال پیش هم برای خواستگاری اومد با وجودی که مامانم هم بهشون جواب رد داده باز امسال شروع کردن تا حدی که چند شب پیش داییم در حضور اقوام حلقه ای رو چاخان و کمی هم زور تو دستم کردن منم ایقدر عصبانی شدم که حلقه رو پرت کردم و بد روزگار خورد توی دماغ داییم و .....
بعد هم زن دایم فقط خودشو می زد حالا شنیدم داییم قلبش گرفته و بیمارستانه بگین من چیکار کنم ...ممنون
RE: پسر داییم منو می خواد من ازاون بدم مییاد
مگه نمی دونستن که شما مخالف هستین؟ کسی قرار نیست به زور با کسی زندگی کنه. البته بهتر بود که به دایی تون بی احترامی نمی کردین و این قضیه رو از طریق مادرتون حل می کردین.
نفیسه عزیز
من هم چند سال پیش پسرخالم ازم خواستگاری کرده بود
حتی خالم تماس گرفت و با من صحبت کرد ومن خودم برای خالم بهونه آوردم وجواب نه دادم(خیلی محترمانه).
با حرف shad موافقم( این قضیه رو از طریق مادرتون حل می کردین.)
هنوز هم دیر نشده.
نگران نباشید انشا الله حال داییتون خوب میشه.
بچه ها راست میگن
دیگه دوره زور و به زور شوهر دادن گذشته
خیلی منطقی بهشون جواب رد بده
به نظرم اگر منطقی بادایی برخورد میکردی خیلی بهتر بود
ایشاالاا که هیچی نمیشه نگران نباش توکل به خدا
سلام هیچ کس نمیتونه کسی را برای ازدواج مجبور کنه.. شما هم ارامشتو حفظ کن. که خدای نکرده از طرف بزرگتر ها محکوم به بی احترامی نسبت به خانواده داییتون نشین هر چند که خودتون هم نباید راضی به بی احترامی بشین... البته اون کار شما که تو گوش پسر داییتون زدین هم کار درستی نبود بهتر بود از اول کار را به دست پدر و مادرتون می سپردین چون اون کار شما ممکن باعث لج کردن پسرداییتون بشه و بخواد شما را برای مدتی اذیت کنه چون میدونه شما از اون خوشتون نمیاد و قصد تلافی داشته باشه.