فریب در ازدواج !( مورد فریب قرار گرفتم )
سلام من تازه وارد این سایت شدم . وقتی مشکل دار شدم توی اینترنت دنبال موضوعات طلاق میگشتم تا رسیدم به اینجا و حرفای شما رو خوندم و عضو شدم. منم دوست دارم داستان زندگیمو بنویسم ..
من بهمن 92 ازدواج کردم و فروردین ماه امسال دچار مشکل شدم با همسرم.
شوهر من با فریب و دروغ با من ازدواج کرد . شوهر من قبلا یعنی حدود 6 سال پیش ازدواج کرده بود و توی عقد از هم جدا شدن ولی به من نگفته بود جریان ازدواجشو. با شناسنامه ی جعلی ازدواج کرد . به عنوان پسر مجرد..شوهر من خیلی بد دل بود و خیلی فحاشی و دست به زن داشت . آب دهنشو شبانه روی من انداخته بود و حتی به من میگفت باید از نجاست من بخوری تا من بفهمم که دوستم داری ..حتی تمام عکسا و فیلمامو از بچگی تا بزرگی برداشته و توی لپ تابش ریخته و شناسنامه و کارت ملی منم برده .
بد دلیش بیش از حد بود حتی توی خونه مون من باید با روسری و چادر راه میرفتم . به من میگفت باید برده گی منو بکنی .. مشت میزد توی دهنم خیلی اذیت شدم توی این 2 ماه من 10 کیلو از وزنم کم شد.
من خیلی دوستش داشتم با تمام وجودی که تحقیرم میکرد و کتکم میزد دوسش داشتم و هیچ حرفی به خانواده م نمیزدم که شوهرم با من چه رفتارایی میکرد ولی خانواده م فقط میدونستن که کمی بد دله یا به قول خودش مراعات میکنه. توی خونه ی مادر شوهرم منو حبس کردن و وقتی مادرم نگران من بوده و اومده بوده دنبالم که مادر شوهرم درو روی من توی اتاق قفل میکنه و منم گریه میکنم پدر شوهرم رو میکنه به مادرم و میگه دخترت اینجا نیست و مادرمو از اون خونه بیرون میکنه منم به خاطر بی احترامی که کردن تا خواستم جیغ بکشم شوهرم رگ دست چپمو با وسایل تابلو فرش مامانش میزنه و دستم خونی میشه بعد از اینکه مادرم از خونه رفت بیرون . پدر شوهرم گفت زود برسونیمش خونه شون تا شکایت نکنن که دخترشون و ما حبس کردیم. تا وقتی من به خانواده م رسیدم و با دست خونی مجبور شدم تمام اتفاقایی که برام افتادو برای خانواده م بگم.
شوهر من خیلی تشنج میکرد موقع عصبانیت و به من میگفتن از دوست داشتن زیاد انقدر روت متعصب هست.
حالا یک جلسه از دادگاهم گذشته تمام کارایی که با من کرده و براتون نوشتم توی دادگاه کتمان کرده من توی دادگاه گفتم که این آقا بیماری روانی داره و تشنج و صرع داره . حالا قراره ببرنش پزشکی قانونی .
من چیکار کنم که سریعا فسخ نکاه بشه و فسخ نکاه باعث میشه که مهریه بهم تعلق نگیره ؟ شوهرم منو نمیخواد طلاق بده ولی من طلاقمو میخوام . منو توی ازدواج فریب داده و منم ثابت کردم این فریب ددر ازدواج چه حکمی براش داره . فقط میخوام زندانی شه چون خیلی منو اذیت کرد ...من خیلی تحمل کردم و با صبوری باهاش ساختم .. با وجود تمام تحقیراش...