دوست پسری که رهایم کرده وحالا برگشته 2
سلام...من قبلا این تایپیک رو زده بودم...گفتم چون بهم مربوطه..
http://www.hamdardi.net/thread-33694.html
نمیدونم شما این سایت رو میشناسین یا نه سخن زنده
سایت یه روحانی هست که از روی قرآن استخاره میگیره...ذکر میده و تعبیر خواب میکنه...من قبلا یکی دووبار که ازش سوال پرسیده بودم درست گفته بود...الانم حدود دوماه پیش ازش پرسیده بودم که من امسال ازدواج میکنم گفته بود 60 درصدو امیدوار باشید...و بهم ذکر داده بود که بعد از نماز بگم تا گشایشی تو کارم بشه.........منم میگفتم...اونموقع هنوز اون برنگشته بود......بعد دیروز دوباره ازشون پرسیدم که آیا من امسال ازدواج میکنم......گفتن نه..................حالا دیروز تا حالا خیلی ناراحتم میگم شاید واقعا اونی که اون آقا یا خدا منظورش هست برای ازدواج واقعا همینه که من دارم میگذرم...وقتی هر چی دعا میکنم...هرچی ذکر میگم نماز میخونم هیچ آدمی جز این سر راهم نمیاد یعنی چی؟؟؟به خدا دعایی نیست که نخونده باشم برای حاجت نذری نیست که انجام نداده باشم...واقعا دارم نا امید میشم...خیلی خستم...همش به خدا میگم کاش اصلا یه نشونه ای چیزی برام میفرستادی که حداقل بدونم چیکار کنم....
با خانوادم هم نمیتونم حرف بزنم تا شروع کنم به درددل مدام بهم سرکوفت گذشتمو میزنن...به خدا من نه قیافه خیلی بدی دارم نه خانواده بدی دارم...معلم نقاشی هم هستم لیسانس حسابداری هم هستم.... ولی نمیدونم چرا باید این سرنوشتم باشه....خواهر بعد از من 2ساله ازدواج کرده انشالا 1ماه دیگه میره سر خونه زندگیش اونموقع من انقدر بدبخت...نمیدونین چقدر خجالت میکشم وقتی میبینم از من کوچیکترا ازدواج کردن و من همینطوری.......اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم....افسردگی گرفتم...روزای خیلی بدی دارم...واقعا خسته شدم..........:54: