++ravabet beine zan va mard
salam
in avalin bahsi ke sherkat mikonam bazi vaghta adam bead mashverat kone va az dashte hai baghie estfade kone midonid man mikhastam az azizani ke dar morede ezdvaj va khososan masale rvabet beine zojein motalei dashtan be man komak konan ta yek sair motaleati dashte basham va betonam ye dide kamel az noe in ravabet pida konam pisha pish az hame dostan mamnonam
RE: ravabet beine zan va mard
سلام "درست پیمان"
ورودت را خوش آمد میگویم
لطفا فقط فارسی تایپ کنید.
همچنین سئوال و مسئله خود را دقیق با ذکر مثال و جزئی بیان کنید. تا پاسخ صریح و دقیق دریافت دارید.
سلام گردآفرید عزیز
مهمان تازه رسیده قدمش رو چش همه ماست. بهتر با صدای آروم اینطور بگیم که:
خواهش می کنم اگر ممکنه براتون فارسی تایپ بفرمائید :)
سلام اول اینکه اگر طرز نوشتنم ناراحتتون کردم عذر می خوام به حساب عادت و تاره وارد بودنم بگذاریدو دوم اینکه خوشحالم تو سایتی عوض شدم که به کاربراش ارزش میذارد امید وارم همیشه همینطور باشه
و اینکه راستش من دازم ازدواج می کنم البته 1-2 سال می خواستم دیده کاملی ار مسائل بین زن ومرد داشته باشم و به همین خاطر گفتم اگه میتونید به من راهش رو به من نشان دهید البته اگر مشکل خاصی برام پیش امد حتما روی راهنمایی شما دوستان حساب میکنم
سلام.
مثل اینکه فارسیت ضعیفه. تو الان تو این سایت عوض نشدی "عضو" شدی:P.
اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بده. منظورت چه نوع رابطه ایه؟
با عرض سلام خدمت مدیر سایت و کاربران گرامی من daniهستم.می خواستم بیشتر درباره ی مسایل ازدواج (یعنی چطور زندگی کردن وکنار آمدن با یکدیگر در زندگی زناشویی)بحث کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani
با عرض سلام خدمت مدیر سایت و کاربران گرامی من daniهستم.می خواستم بیشتر درباره ی مسایل ازدواج (یعنی چطور زندگی کردن وکنار آمدن با یکدیگر در زندگی زناشویی)بحث کنید.
سلام dani جان ؛
من فکر می کنم این بحث برای سن تو کمی زود باشه .
تو می تونی بیشتر در قسمت اشعار یا داستان یا سرگرمی یا مسائل تحصیلی و ا ز این دست مطالب این سایت استفاده کنی و به این زودیها وارد مشکلات ازواج و روابط دختر و پسرها نشوی .
سلام dorost peyman
در مورد چنین سئوال کلی می توان دهها یا صدها کتاب نوشت. لازم است مطالب را جزئی و موردی بیان نمائید. تا جوابها شفاف شود.
همچنین زیبا.ده. من با dani موافقم. چون ازدواج و مسائل خانواده را باید از سنین پائین هم آموخت و هم تمرین کرد. وگرنه در آستانه ازدواج خیلی دیر است که مثلا مسئولیت پذیری، سعه صدر، انعطاف پذیری، تقسیم وظایف، مهارتهای ارتباطی و ....، را یک شبه آموخت و به کار گرفت.