-
خستگی جسمی بخاطر کار
سلام بچه ها، عیدتون مبارک.http://www.millan.net/minimations/sm...aresmilley.gif خوبید؟ امیدوارم شاد و سرحال باشید.
من خستم، یکمش ذهنیه (که فکر می کنم زود برطرف بشه)، بیشترش جسمی.http://www.pic4ever.com/images/rose.gif
هنوز یه پست به تاپیک قبلیم بدهکارم، ولی یه مسئله دیگه هست که ممکنه بتونید کمکم کنید. http://www.pic4ever.com/images/rose.gif
من برای یه مدت لازمه که از صبح تا شب دو تیپ کار رو انجام بدم که برای هردو باید پشت میز بشینم.
توضیح اینکه اینجانب هنوزم دفاع نکردم، نه تنها دفاع نکردم، بلکه کلی از کارای پایان نامم مونده...http://generaleshop.com/forum/images...kfnitsmile.gif
هرچی دنبال کار نرفتم که اول پایان نامه رو تموم کنم، فایده نکرد... یعنی در عمل نه کار می کردم، نه اونطور که باید روی پایان نامه کار می کردم... ( علتش رو بهتره کنکاش نکنم، چون الان دیگه مسئله اون نیست)
بنابراین بی خیال شدم و کار رو گذاشتم اولویت اول.
حالا هم کار هست، هم پایان نامه. اما انرژی ذهنی و روانیم خیلی بیشتر شده. یعنی کارم به جای اینکه ازم انرژی بگیره، بهم انرژی داده.
اما مسئله ای که هست، توان جسمیه.
من این امکان رو دارم که گاهی عصر برم شرکت، گاهی صبح.
قبلا که فقط صبح می رفتم، عصر و شب هم عملا هیچ کاری نمیکردم. یعنی گاهی پیش میومد که ساعت 5 عصر تا صبح فردا می خوابیدم!
اما الان فرصتی پیش اومده که در هفته چند روزش رو عصر برم (البته دقیقا نمیدونم چند روز). و میتونم از این موقعیت استفاده کنم و صبح ها رو خرج پایان نامه کنم، بلکه بالاخره من نیز یه روزی دفاع کردم!http://www.pic4ever.com/images/23emu.gif
این کار رو یکی دو روز تست کردم، خوب بود. فقط مشکل اینه که با این همه پشت میز نشستن، خیلی خسته میشم، خصوصا بین کتف هام درد میگیره.
یعنی عصر که میرم شرکت، از نظر ذهنی مشکلی ندارم (چون هرچند هردوکار فکری هستند، اما دو تیپ مختلفند). اما از نظر جسمی، انگار بدنم رو کوبیده باشن....
خب الان سوالم چیه؟ اینکه چه راهکارهایی برای این مسئله هست؟ (1) چه ورزش هایی؟ خصوصا برای ناحیه بین دو کتف. (2) چه مدل صندلی ای؟ صندلی من تقریبا این شکلیه:
3 و 4 و 5 و ... هم به میل خودتون. کلا هر روشی برای اینکه جسم خسته نشه.
راستی شما در روز چند ساعت کار می کنید؟ خصوصا خانوم ها. من اطرافم آقایونی رو میبینم که تا 9 شب کار می کنن. از نظر ذهنی خسته میشن، اما از نظر فیزیکی من نمیبینم خسته بشن، تازه ورزش و اینا هم تو کارشون نیست. منم باید بتونم......
-
درود بانو میشل گرامی
اول یه شوخی چون عیدم هست:درد شما درد بی شوووهریه :311::58:
در مورد صندلی اینو باید بگم بهتره برید و صندلی مناسب با قد و زن و تناسب اندام خودتان سفارش بدید تاب رای شما بسازن اینجوری خیلی بهتر و راحت تر میتوانید کار کنید.
هر نیم ساعت پشت صندلی یه نرمشی به بدن خودتان بدید یا چند قدم راه بروید
شنا عالیه وقت کردید حتما برید
ورزش ایروبیک هم خیلی خوبه انجام بدید
کلاس ماساژ هم وقت کری بری خیلی خوبه یاد بگیری به خانودت هم یاد بدی :72:
ولی در کل فکر کنم کیوان خیلی بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
صندلیتو حتما سفارش بده مخصوص خودت درست کنن.
حواست باشه به دیسک کمر اگه حقوقت خوبه حتما برو استخر توی استخر یکم پیاده روی کن چون وزنت توی آب نصف میشه خیلی برات مفیده
-
سلام.
موقعی که کار می کنی مدام نشین. یه خورده حرکت داشته باش. با همکارات صحبت کنه. وسایلت رو کمی دور از دسترس قرار بده.
یه لیوان آب بزار کنارت(پارچ نه) و هروقت تموم شد برو پرش کن. هم آب بیشتری نوشیدی هم فعالیت کوتاهی داشتی.
یه دونه از این کتف بندهای طبی بخر و ببند. اوایل اذیت می کنه اما وقتی بهش عادت کنی خیلی خوبه. تاثیر چشم گیری هم روی سلامتی ستون فقرات داره.
اگه امکانش هست وسط روز 20 دقیقه ای به پشت دراز بکش و سعی کن تمام حواست رو بزاری روی بدنت و تنفست رو منظم کنی( اگه خوابت هم برد اشکالی نداره) این یه تمرین ساده یوگا هستش. می تونی این کارو در حالت ایستاده هم برای چند دقیقه انجام بدی. فقط حواست باشه کاملا باید راست بایستی.
حواست باشه پشتی یا دسته ها صندلیت لق نزنن و محکم باشن و اگه میشه ارتفاعش رو هم متناسب با خودت تنظیم کن. اگه نمیشه یه چهار پایه کوچولو یزار زیر پات.
-
به نظر من بهترین کار ماساژ هست .
حالا اگر مثل من فردی رو نداری که این کار رو انجام بده و باید خودت دست به کار بشی ، بهتر.
من دقیقا میدونم از چه دردی صحبت می کنی .
باید خودت خودت رو ماساژ بدی مخصوصا شونه ها و بازو ها رو .
من یک ویدیو که اثرات مثبتش رو بالشخصه دیده ام رو برات میذارم :
100 درصد تضمینی
سایت یوتیوب داره :
self massage video/ shoulders and neck - YouTube
erwin macias ماساژورش هست .
-
حرکات ورزشی ویژه کارمندان+ تصاویر
یه سره نه بشین نه به کامپیوتر خیره شو. هر مدتی که می گذره پاشو یه چرخی بزن هم به بدنت هم به چشمت استراحت بده.
-
سلام میشل.
خسته نباشی. من راهکار نمی نویسم. فکر کنم خودت با کمی سرچ بتونی راه های درست رو پیدا کنی. حضورم اینجا تنها بخاطر اینه که بگم من به این نکات توجه نکردم و سلامتی رو فدای کار و چیز های بسیار بی ارزش تر کردم. دیشب بخاطر درد کمری که مدتهاس گرفتارشم رفتم دکتر و بعد از ام آر آی متوجه شدم دیسک کمرم پاره شده.
خیلی خیلی شانس آوردم. دکتر میگفت اگر این اتفاق در مهره های بالایی افتاده بود الان فلج شده بودم.
خیلی مواظب سلامتی خودت باش.
موفق باشی.
-
سلام میشل جان خوبی؟ خسته نباشی :72:
یادته بهت گفتم زیاد خودتو خسته نکن! میدونستم مواظب خودت نیستی :81::18:
قدرت جسمی خیلی ضعیف باشه شاید یه مدت طولانی هیچ فعالیتی نداشتی؟
منم وقتی یه مدت هیچ کاری انجام ندم (یعنی بخور وبخواب) تا دوباره بخوام شروع کنم بدنم و امادگی رو پیدا کنه خیلی زود از لحاظ جسمی کم میارم زود خسته میشم بدنم کوفته میشه.
اما تو چون کارت جوریه که همش باید پست میز بشینی حتما باید از لحظا جسمی خودتو قوی کنی من خودم چون زیاد سر پا وای میسم یعنی 8 صبح تا 8 شب سعی میکردم شبها ورزشهایی که باعث قوی شدن عضلات پا و کمر باشه انجام میدادم خیلی هم تاثیر داشت.
مثلا تو میگی گاهی 5عصر میخوابیدی تا روز بعد. خوب پس تا سر کاری پشت میز هستی تا میای خونه خوابی این وسط جسمت هیچ تحرکی نداشته معلومه که زود خسته میشه
تو اگه بخوای این شغل رو مدت طولانی به همین شیوه ادامه بدی حتما به فکر سلامت جسمت باش!
حتما به تغیه ات هم خوب برس چون تو قوت و ضعف جسمت خیلی تاثیر داره بخصوص وقتی محل کارت هستی
حتما یه ساعتی تو روز رو برای ورزش بزار بهترینش هم به نظر من شنا باشه چون بدن رو خیلی قوی میکنه و فوق العاده سر حال میشه .
در مورد پایان نامه هم به نظرم در اولین فرصت هایی که به دست میاری کنار کارت حتما تمومش کن بره تا دیگه یه دغدغت کمتر بشه وهی گوشه ای از ذهنت بهت چشمک نزنه بگه میشل من را دریاب منم هستم فراموشم نکن نمیتونی از زیرش در بری هااااا جریان همون اش کشک خاله است بخوری پاته نخوری هم پاته :311: