آیا باید به او نمره بدهم؟
سلام
من اخیرا با خانمی نامزد کزدم که خیلی هم با هم خوب بودیم و از جنبه های مختلف زندگی برای هم مناسب و با هم متناسب هستیم. . یعنی اختلافات فرهنگی و یا عقیدتی بررگی با هم نداشتیم. اما مساله ای ایجاد شده که عمیقا داره مشکل ساز میشه و اونهم اختلاف نظر عمیق در یک مساله هست. من جایی تدریس میکنم و همسر من هم در این موسسه یک درسی داره که من اون درس را تدریس میکنم. ایشون معتقد هست که چون من شوهرش هستم برای این درس هیچ فعالیتی نباید انجام بده و نهایتا برای امتحان هم باید من سوالات را بهش بدم و اون اصلا نباید درس بخونه واین کمتری کاریه که یک شوهر برای زنش انجام میده. درصورتیکه من این مساله را تقلب و باعث ایجاد بیعدالتی و ظلم به دیگر افراد حاضر در کلاس میدونم. بارها بحث کردیم . ولی ایشون اصلا حاضر به قبول این مساله نیست و میگه اگه عاشق من هستی باید هر کاری برام انجام بدی و گرنه اصلا منو دوست نداری
ضمنن تا کنون هیچ مشکل و اختلافی با هم نداشتیم و زندگیمون خیلی خوب بوده..سن هر دو 30 به بالا هست و بچه هم نیستیم.
البته همزمان مشکل دیگه ای هم بروز کرده و اون هم اینه که من کمی سرم شلوغه. وقتی سر این مساله نمره دعوامون شده این مساله را هم پیش کشیده که به من بیتوجه هستی و برای من وقت نمیزاری. نمیدونم شاید در این مساله حق با اون باشه و بتونم کمی بیشتر براش وقت بزارم گرچه اولین شرط ما برای ازدواج این بود که من مشغله کاریم زیاده و اون باید منو درک کنه و قبول کرد و کاملا هم با کار من اشناست.