شوهرم عصبی و تنبله پیکار کنم
سلام لطفا راهنماییم کنین شوهرم تنبله تا ساعت 12 حتی تا3 اگه کارش نداشته باشم میخابه ما باهم مغازه داریم من خیلی سحرخیزم وقتی ساعت 8میشه دیگه حوصلم سر میره قبلا بهش دایما گیر میدادم چاشئ بیدار شو صبحه باید بریم سرکار ولی اصرار من مقاومت اون بیشتر میشد کلی دعوا داشتیم از همه بدتر اینه که وقتی چکی برگشت بخوره شروع به دعوا پرت کردن وسایل کتک زدن من میکنه که تو باعث شدی مغازه بزنم والا من توی خونه بابام کار میکردم باید بگم یه اطاق خواب کوچیک داره چون رشتش برقه توی این اطاق بردها رو تعمیر میکرد خلاصه هر وقت پول باشه همه چی مال خودشه میگه من فقط کارگرش هستم حق هیچ نظری رو ندارم باید بگم من لیسانس دارم ولی اون دیپلمه هست الان عقدیم قراره اخر خرداد بریم خونه خودمون ولی با اصرار و دعوا باید ببرمش دیدن خونه .نمیخام باهاش ادامه بدم ولی میگم کجا برم من حمایتی از طرف خونواده خودم ندارم حتی کسی که ازش مشورت بگیرم حتی الانا باهاش کمتر حرف میزنم حوصله جروبحث ندارم چیکار کنم ایا راهم اشتباست ادامه بدم نمیدونم چه جوری تنبلی ش رو خوب کنم باهاش قرار گذاشتم هر صبح که ساعت 8:30بیدار نشه باید 5تومن بهم بده شاید اینجوری با جریمه درس بشه که هیچ نشد که نشد لطفا راهنماییم کنین