بی احساس شدن یا تغییر نوع محبت؟
سلام دوستان
من اسم تاپیک قبلیم "شوهرم زده زیر قولش بود" ! که deljoo-deltang عزیز لطف کردند و منو راهنمایی کردند.
البته باید بگم غیر از این مسائل ی سری مسایل دیگه هم هست
مثلا اینکه احساس می کنم اوایل عقد چقد با هم خوب بودیم. چقدر نسبت به من حساس تر بود
اما الان که 2 سال از عقدمون می گذره همه چی داره عوض میشه. البته ما هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون. شایدم یکی از عللش این باشه.
دیگه خیلی به من زنگ نمیزنه. و چون ما با هم تئی ی خونه زندگی نمی کنیم همش مجبوریم یا من برم خونه اونا یا اون بیاد پیش من که این خودش باعث میشه اختلاف بوجودمیاد
- - - Updated - - -
البته غیر از اینا باید بگم فوق العاده متشنج شده. تا مین ی چیزی می گم داد میزنه یا فحش میده. عصبی شده. دلیلشو نمیدونم.
- - - Updated - - -
عبی شده. داد میزنه . سر هر چیزی داد می زنه فحش میده
حوصله حرف زدن نداره. تا می خوام سر صحبت رو باز کنم بیشتر از 2 دقیقه تحمل نداره
- - - Updated - - -
گاهی وقتا هم نه اینکه بزنه اما ی جوری دستشو به پام می کوبه که اشک من در میاد
- - - Updated - - -
کلا خیلی تغییر کرده و اینکه ما همیشه پیش هم نیستسم وضعیت رو بدتر میکنه
دیروز باهاش حرف زدم و گفتم اگه بد دهنی کردناش و رفتارای زشتش ادامه پیدا کنه منم باهاش ی برخورد جدی می کنم
- - - Updated - - -
از طرفی سر هر چیزی خیلی زود قهر می کنه. من آدمی هستم که از قهر کردن متنفرم.
اصلا دلم نمیاد قهر کنم. اصلا یادم میره چه کارایی کرده. هم دوسش دارم هم بهش وابستم. اما احساس می کنم وابستگیش بهم کم شده. وقتایی که من مسافرتم و ازش دورم بیشتر قدر منو می دونه ، بهم زنگ میزنه منم بهش زنگ می زنم. اما وقتی خودش میره مسافرت دو روز هم بگذره زنگ نمیزنه. منو فراموش می کنه. یادش میره زن داره.
اگه پشت تلفن حرفمون بشه هر وقت دلش بخواد تلفن رو قطع می کنه یا تا هر وقت دلش بخواد به تماسهای من جواب نمیده. دلش مثه ی تیکه سنگ شده.
نمیدونم باید چیکار کنم
واقعا نمیدونم با این رفتاراش چیکار کنم
- - - Updated - - -
می خوام تصمیم بگیرم اگه دفه دیگه تلفن رو قطع کرئ دیگه بهش زنگ نزنم نازشو نکشم تا خودش زنگ بزنه
- - - Updated - - -
من خیلی گذشت می کنم فکر کنم زیاد از حدش شده
- - - Updated - - -
من خیلی گذشت می کنم فکر کنم زیاد از حدش شده