نوشته اصلی توسط
nor
بدبینی به شوهرم که شاید زیاده روی باشه
سلام دوستان.لطفا منو راهنمایی کنید.6ساله ازدواج کردیم.من30و همسرم 31سالشه.من خیلی به شوهرم بدبینم و خیلی هم دوستش دارم.اخه کارای مشکوک انجام میده.قبلن تا شک میکردم زود عکس العمل نشون میدادم.ولی یه مدته سعی میکنم جلو خودمو بگیرم.مثلا میبینم داره تو واتس اپ چیزی مینویسه با گوشیم میبینم ان لاین ساعت دو شب.تا میام پیشش میشینم زود یه پیج باز میکنه میگه دارم فلان مقاله میخونم.این شده عذاب.هزار فکر میاد تو ذهنم.البته رفت و امد مشکوکی نداره.بیرونم بیریم اکثرا با هم میریم.بهش گفتم به ارومی عزیرم این کارت درست نیست.مگه من گفتم با کی حرف میزنی؟که تا من میام پیج باز میکنی و در مورد متنی که میخونی توضیح میدی؟میگه ببخش دوستامن که حرف زشت میزنن دوست ندارم زنم ببینه.ولی پیش خودم میگم اخه تا ساعت دو سه!!!!از دسته خودم و فکرام اعصابم خورده.
به چیزایی فکر میکنم که داغون میشم.مثلا میگم چرا رییس شوهرم باید بش اطمینان کنه بگه یه خونه برام پیدا کن رهن کنم به خانمم و باقی همکارا نگو!!!!خونه مجردی!!!اینو همسرم یه بار بم گفت وقتی دید من شروع به فش دادن به ریسش کردم دیگه پنهان میکن چیزی نمیگه.البته همسرم ادم زبون داریه خوب حرف میزنه و با رییس روسا جور میشه.فکرم خیلی پریشونه تو رو خدا راهنماییم کنید