سلام.
مدت سه سال هست که با پسری دوستم و از همون ابتدا به قصد ازدواج باهم وارد رابطه شدیم اما به دلایل مختلف از جمله دانشجو بودن هر دوی ما و بی کاری ایشون ازدواجمون به تعویق افتاد تا اینکه کم کم وضعیت کاریشون جور شد و قرار شده که اگه خدا بخواد به زودی ازدواج بکنیم.در طول این سه سال رابطه ما بیشتر حالت مجازی و تلفنی داشته (هر دو در یک شهر زندگی می کنیم)و شاید فقط 7 یا 8 بار باهم بیرون رفته باشیم.اما موضوعی که باعث شده که به کمک و مشورتتون نیاز داشته باشم این هستش که ما هر وقت با هم میریم بیرون ایشون بیشتر از اینکه راجبه خودمون صحبت کنه راجبه مسائل اقتصادی و سیاسی حرف می زنه و بعد از اینکه هر دو به خونه برمی گردیم توی اس ام اساش از ظاهر من ایراد می گیره مثلا میگه شالتو بد سر کرده بودی یا اینکه ناخنت کج بود!!!!!!!!! یا چهرت بی روحه و یا ... توجیهشم اینه که میگه دوست دارم به خاطر این ازت ایراد میگیرم!یا حتی وقتی بعد از شش،هفت ماه میریم بیرون واسه برگشتن عجله میکنه و هیچ شور و شوقی نداره یکی از چیزاییم که خیلی آزارم میده این هستش که اییشون اصلا مثل یه مرد وقتی با هم هستیم از من حمایت نمیکنه مثلا وقتی می خوام سوار ماشین شم و برگردم خونه منو حتی تا سوار شدن به ماشینم همراهی نمیکنه و خیلی مشکلات و مسائل دیگه تو این مدتم هروقت خواستم رابطمو باهاش تموم کنم اجازه نداده و چون خودممم خیلی دوسش دارم نتونستم حالا به نظر شما دوستان من با وجود این اخلاقا و رفتاراش باهاش ازدواج کنم یا نه؟؟