میخوام خودمو دوست داشته باشم
سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش باشید:72:
من دارم تلاشم رو میکنم که خودم رو دوست داشته باشم .ولی خب خیلی سخته:311: میخوام چهرمو هر جوری که هست بپذیرم و دوستش داشته باشم تا دیگه عذابم نده اما سخته واسه یه مدت کوتاه به خودم امید وار میشم ؛ باز دوباره آینه بدست ایرادام میاد جلو چشمم بهم دهن کجی میکنن. امروز موهامو کوتاه کردم تا یکم عوض شم شاید تنوع باعث شه حالم بهتر شه واقعا هم خوشم اومد از خودم شبیه بچگیام شدم !:43: ولی خب ایرادای صورتم سر جاشه کاریشون نمیتونم بکنم که دادشم خیلی بد زد تو ذوقم گفت: اه اصلا بهت نمیاد مخصوصا با موی مشکی صورته جوشی و دماغه گنده ! خب بچست دیگه؛ پسر هم که هست!
خودمم همچین تصوری داشتم که موی کوتاه با چتری کوتاه اصلا بهم نمیاد چون صورتم چاقه فکر میکردم خیلی مسخره میشم
هر دختری رو با چتری کوتاه میدیدم حسرت میخوردم که چرا من نمیتونم اینکارو با موهام بکنم و مثل اینا خوشگل بشم !
همیشه خودم رو با دیگران مقایسه میکنم چیکار کنم تا دست ازین کارم بردارم ؟!
یکی از دوستام وقتی فهمید من احساس میکنم هیچ جذابیتی ندارم و زشتم گفت: اشتباه میکنی اتفاقا تو چون ساده ای و آرایشت کمه بیشتر تو چششمی ؛ سرت هم بیشتر پایینه یا اصلا حواست نیست خودت نمیفهمی! هر سری میریم بیرون از همه هم خوشتیپ تری و ساده ای اتفاقا همه ازین جور دخترا بیشتر خوششون میاد.
گفتم من اگر آرایش غلیظ کنم زشت تر میشم اصلا بهم نمیاد ! برا همین ساده ام تو لطف داری نه اینطوری نیست تو میخوای من اعتماد بنفسم بره بالا اینو میگی چون دوستمی.
گفت نه اصلا و قسم خورد .
اگر منو مسخره کنن من بهم میریزم اگر هم ازم تعریف کنند نمیتونم باور کنم . چیکار کنم از درون خودم به این باور برسم که زشت نیستم ؛ چطور خودمو دوستداشته باشم ؟ به نظرتون اگه کسی خودش رو زشت بدونه ممکنه انرژی منفیشو به دیگران هم بده ؟ از خیلی ها اینو شنیدم . پس چرا دوستام می گند تو قیافت خوبه ودیوونه ای همچین فکری میکنی ؟
من واقعا گیج شدم! زیبایی واسه همه ی آدما مهمه وهر کسی هم میگه مهم نیست داره شعار میده
من همش خودم رو با دختر های خیلی خوشگل مقایسه میکنم منم میتونستم انقدر خوشگل باشم. حداقل خیالم ازین نظر از خودم راحت بود که این یه حسن رو دارم. نمیخوام دیگه خودم رو مقایسه کنم . نصف افسردگی من سر این موضوع هست همش احساسم عوض میشه اعتماد بنفسم نمیره بالا خب چیکار کنم؟ خسته شدم! :301: دوستانی که اعتماد بنفستون بالاست کمکم کنیین لطفا ! :203: