+چگونه به مادرم از رابطه ام بگویم؟
سلام
ایام همگی بخیر
هرچی تو موضوعات گشتم سئوالم حل نشد واسه همین یه تاپیک جدید باز کردم
حقیقتش من و علی از فروردین امسال تو یه اتفاق خاص آشنا شدیم خیلی اتفاقی!! بگذریم از اینکه چه جوری آشنا شدیم اما بعد یه مدت آشنایی و صحبت علی علاقه زیادی به من پیدا کرد و بهم پیشنهاد ازدواج داد البته نه من و نه اون شرایط ازدواج رو نداشتیم و نداریم
علی 2سال از من بزرگتره و هر دو مون در حال تحصیل دوره کارشناسی هستیم البته علی 1سالی ازم عقبتره من 66ی و علی 64است
علی بعد از جدی شدن قضیه در همون هفته های اول همه چیز رو به مادرش گفت و من تا امروز چندین بار با مادرش صحبت کردم
خانواده هامون خیلی شبیه به همه هر چند اون تهرانی و من مشهدیم از لحاظ مذهبی هر دو یه جوریم
حالا مشکل من نه با علی نه با مادرش نه با آیندمون نه هیچ من بدلیل اینکه دانشجوی شهرستانم مدت زیادی بعد آشناییمون خونه نبودم و این مسئله و مقدار زیادی شرم و خجالت من نسبت به خانوادم مانع این شد که من این قضیه رو با مادرم در میون بذارم
با مادر علی هم مشورت کردم گفتم که می خوام به خانوادم بگم اما نمی تونم نظر ایشونم این بود که بگم بهتره
لطفا منو راهنمایی کنید که چه جوری به مامانم این موضوع رو بگم نکته دیگه اینکه شرایط خواستگاری هم مهیا نیس هم خانواده من هنوز آمادگی خواستگارو ندارن هم علی اون شرایط لازمو نداره
ولی من می خوام مادرم حداقل از این موضوع با خبر باشه
لطفا منو راهنمایی کنید
RE: چگونه به مادرم از رابطه ام بگویم؟
با سلام و خوشامد به شما دوست عزیز به میون بروبچه های همدردی به نظر من از طرف مامان علی آقا هم میشه که مطرح بشه شاید روش بسیار خوبی هم باشه
خودتان می گویید که شرایط خواستگاری علی مهیا نیست و البته از این می ترسید که ناگهان یک خواستگار دیگر پیدا شود!اما بهترین راه این است که مادر علی این کار را بکند.اگر خانواده سنتی دارید،گفتن این امر به واکنش خشونت آمیز از سوی خانواده تان منجر می شود و اگر خانواده ای منطقی دارید؛خیر.
مطمئن باش در سن تو مامانت حتماً آمادگی شنیدن همچین موضوعی رو داره . ازش بخواه در مورد جوونی ش ، خواستگاری و جوونی بابات و اینا برات بگه حتماً مامانت احساساتی میشه تو هم تا تنور داغه نونو بچسبون :D:D
بهتر كه اين موضوع از طرف مادر علي آقا مطرح بشه .
چه قدر خوب که مادرش اطلاع داره
و این قدر قشنگ برخورد کرده
بهترین راه اینه که مادرش زنگ بزنه و بگه یکی مارو معرفی کرده
و برای اشنایی خدمت برسیم
بهتر اول مادرا با هم اشنا بشن
اصلا لزومی نداره مادرت از اشناییت چیزی بدونه
اما سعی کن دروغ نگی
منم با نظر دوستان موافقم . اولين چيزي كه راجع به موضوع شما به ذهن آدم مياد اينه كه مادر علي آقا با مادر شما تماس بگيره و قضيه رو ايشون به مادر شما بگه.
سلام به دوستان مهربون
از کمک همگی ممنونم ای کاش این کار رو می شد کرد
شرایط من و اینکه تاحالا نذاشتم هیچ خواستگاری بیاد خونه و توقع بالای پدر و مادرم که حق هم دارن نمی دونم که آیا این راه رو برام باز می کنه که مادر علی به خونمون تماس بگیره یا نه
از دوستانم می خوام اونایی که این تجربه رو داشتن چه جوری به مادرشون گفتن
باز هم ممنونم از همگی
به خانوادتون بگین که مادر یکی از دوستاتون با شما صحبت کرده,بعد شما هم ازاون آقا و علاقه اون واینکه شما هم ازایشون بدتون نمیاد صحبت کنید(یعنی آمادشون کنید),بعد موقشه که مادر علی آقا تماس بگیره و با مادرتون صحبت کنه.