دوستان خیلی فوری به یارتون نیازمندم...کمک کنین که چه کاری درسته چه کاری غلط؟؟ مرسی
سلام
ممنون از وب خوبتون
یه راهنمایی فوری ازتون میخواسم که اگه لطف کنین بنابر تجربه هایی که هم خودتون هم همسرتون داشتین کمکم کنین ممنون میشم
من الان 18سالمه و خواستگاری دارم27ساله.یعنی9سال تفاوت سنی داریم
پسرخیلی خوبیه.مثل خانواده خودمون مذهبی هستش.خط فکری و اعتقادیش رو توی2 جلسه ای که باهم حرف زدیم همه جوره قبول دارم.تحقیقاتی هم ک خانواده راجب کار و شغل و محل زندگیشون کردن نشان از نیک نامی خودش و خانوادش داره.به علاوه از نظر اشتغال و سربازی و ایناهم مشکلی نداره.درکل میخوام بگم اکثرمعیارهای منو داره
اما از نظر ظاهر یه خرده من توشکم.پسره نه زشته و نه خشگل.کاملا معمولیه.البته اشاره کنم بنده خودم جز کسایی هستم که میشه گفت زیبا ولی خداشاهده هیچوقت به این زیبایی مغرور نشدم.الانم اگه توی شکم نه بگم که من خشگلم واین نیست.فقط نمیدونم چه مقدار رضایت از ظاهر طرفمون برای قبل ازدواج و عقد لازمه.من الان عاشق و شیفته ایشون نشدم ولی ازش متنفرم نیستم.کاملا بی تفاوتم.به علاوه من دختری ام باقد170وخب توی خانم ها بلندقدم.همیشه دلم میخواست همسرم ازم یه سروگردن کم کم بلندتر باشه/ولی ایشون تقریبا هم قد من هستن و شاید یکی دو سانت بلندتر باشه که اصلا نشون نمیده...
باخودم میگم بخاطر دیانت و خوبی هاش بله رو بگم ادمی که دین داره همه چی داره ولی میترسم بعداز عقد یه خرده که گذشت از انتخابم پشیمون شم...یا بهش علاقه مند نشم.چه تضمینیه که من بعد عقدم حسم بهش همینطور بی تفاوت نمونه؟ایا خودشما زمان خواستگاری شیفته طرف مقابل شدین یاحستون مثل الان من بود؟ایا امیدی هست بعدعقد عاشق شم؟
ایا درسته بخاطر دین طرف بهش بله بگم و از یه سری چیزا مثل همین چهره یا قد موردنظرم چشم بپوشم؟؟؟
ممنونم.خداخیرتون بده