+پس عشق و دوست داشتن کجاست؟؟؟
سلام دوستان:72:
یه مدتی دو تا جمله بدجور ذهن منرو به خودش مشغول کرده, با خودم گفتم اینجا مطرحش کنم شاید به یه جوابی رسیدم.... اون دو تا جمله اینه که درباره ی عشقه و یه کارشناس توی یه برنامه ی تلویزیونی مطرحش کرد:
- قبل از ازدواج عشق و عاشقی وجود نداره!!!
- ازدواج گورستان عشقه!!!!
پس عشق و عاشقی و دوست داشتن کی بین دو نفر ایجاد می شه؟ اصلا عشق به معنای حقیقی وجود داره یا همش یه افسانس؟؟؟؟
از دوستان می خوام که نظر خودشونرو راجع به این دو جمله بگن. ممنون. موفق و شاد باشید:72:
RE: پس عشق و دوست داشتن کجاست؟؟؟
هر دو جمله هم می تونه درست باشه هم غلط.
بستگی به خود اشخاص داره.
کسانی هستن که قبل از ازدواج عاشق می شن و بعد از ازدواج همه چیز یادشون میره.
یه سری ها هم هستن که ازدواج می کنن تازه عاشق می شن.
یه سری ها هم هستن که هم قبل از ازدواج عاشقن هم بعد از ازدواج
یه سری ها هم هستن که نه قبل از ازدواج عاشقن و نه بعد از ازدواج
حالا این خود اون دونفر هستن که تصمیم میگیرن جز کدوم سری باشن. طرز فکر آدم و اهداف و اعتقادات و تجاربش باعث انتخاب و عملکرد اون میشه.
:72:
عشق وجود داره و خيلي هم زيباست من خيلي عاشقم و عشقو خيلي دوست دارم
همین نزدیکی هاست:تو وجود خود هر فردی .ولی باید بهش اجازه بدیم که با همون شکل واقعیش
خودش رو نشون بده والبته نیاز به رشد داره . تا روزی هم که روی این کره ی خاکی دم وبازدم باشه عشق هم هست ...
عشق اگه مثل یه نهال کوچیک رشد کنه یواش یواش بزرگتر و بر بار تر میشه این عشق تقریبا" حقیقیه. نمیگم صد در صد حقیقی چون عشق حقیقی بین انسان وخداست که واقعا" ابدی تا کی نمی دونم.یه جمله ی جالب برای عشق قبل از ازدواج:عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند(ببخشید) ازدواج هم اون فشار ها وهیجانها رو کم میکنه چون حس دوری واظطراب رسیدن یا نرسیدن تموم میشه البته برای عاشقا
به خاطر این میگن ازدواج گورستان عشقه (اون علاقه ی شدید قلبی تبدیل میشه به ..گذشت .معرفت. صمیمیت . درک متقابل) در کل بگم که عشق بعد از ازدواج مثل همون نهال میمونه .........دیگه ببخشید چون نمی تونم اینجا کامل توضیح بدم.......
براي آدمي كه لياقت دريافت عشق رو داشته باشه ، عشق هميشه وجود داره چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج
درضمن نوشته ی دوستمون به اسم shad روهم قبول دارم:104:
ما آمده ایم خود را در زندگی قیمتی کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
عشق قشنگه اگه از زمینی به آسمونی برسه، منم عاشقم . اما فکر می کنم بیشتر دوسش دارم و این قشنگتره ، پایدار تره . به نظرم عشق واقعی همیشه وجود داره ، چه قبل و بعد ازدواج .باید دید که عشق چگونه تعریف میشه . مشکل من این که کسی که دوسش دارم بی خبره و شاید هم هیچ وقت نفهمه ، یعنی این قدر عشق قدرت نداره که اون احساس من رو دریافت کنه ؟
به نظر من ادما از عشق زمینی به عشق اسمانی میرسن و این واقعا مقدسه
و به این میگن عشق واقعی
این واسه من اتفاق افتاده و واقعا لذت معنویه فوق العاده ای داره
سلام
عاشق شدن و عاشقی کردن بعد از ازدواج یه هنره که باید یاد گرفت البته اگر دو طرف بخواهند و برن دنبالش تا یاد بگیرن
بیشترین چیزی که تاثیر داره
1- ارتباط صحیح . هوشمندانه و منظم در همخوابی
2- بکار گیری هنر استفاده از کلمات در محاوره
وووو که هر کدوم در درجه اهمیت بعدی قرار دارند