میشه راهنماییم کنید.. خیلی تنها و گیجم..
سلام. خیلی کوتاه مینویسم ولی امیدوارم کسی باشه که راهنماییم کنه..
5ساله ازدواج کردم.. یه پسر 3ساله و یه جنین تو شکمم دارم.. ولی دیگه به بمبست خوردم.. حالم خیلی بده.. یه همسر سرد و نفهم.. تا حالا هم همچین حالمون خوب نبوده ولی الان دیگه مشکل مالی هم بهش اضافه شده...
حالا مشکل بزرگم اینه که با وجود تحصیلات بالا و داشتن موقعیتهای زیاد برای پیشرفت و کار، از همون ابتدا به درخواست همسرم از همشون چشم پوشیدم و تا 2 سال برای خودش بدون حتی 1 ریال دستمزد و یا حتی بیمه کار کردم.. الانم 2-3 ساله بخاطر بچه تو خونه نشستم.. هیچ درآمدی حتی مختصر ندارم.. بسیار بسیار از نظر مالی در مضیغه(مضیقه؟) هستم... اونهم اصلا شارژم نمیکنه تا جایی که حتی برای انجام آزمایشهای روتین بارداری هم پولی ندارم.. بعد از ازدواج با وعده های واهی منو از خانوادم دور کرده و الان تو یه شهر دور از پدر و مادرم هستم و به نسبت رفت و آمدمون هم خیلی کمتر از معموله و به همین دلیل اونا هم هیچی از شرایط زندگیم و خصوصا جزئیات نمیدونن! .. اگه بدونن که منو میکشن چون پدرم از اول میگفت برو برای خودت سر کار و مستقل باش ولی من خر بودم و به هوای کمک کردن به کاسبی شوهرم الان هیچی ندارم.. هیچ پس اندازی تو این چند سال نداشتم و تمام خریدهای منزل هم باخودمه.. بارها از پولهایی که کم کم به عنوان کادو و عیدی از خونوادم گرفتم، برای خونه خرید کردم ولی کسی نفمیده تا آبروم نره....
هیچ اطلاعی از مسائل حقوقی ندارم.. الان دیگه به تنفر و افسردگی رسیدم.. واقعا دوست دارم ازین باتلاق بیام بیرون ولی نمیدونم قانون چقدر ازم حمایت میکنه... من هیچی رو واسه روز مبادا نگه نداشتم و از اول ساده و خوشبین با شرایط کنار اومدم...
اما الان چه کنم؟ برم دادگاه بگم نفقه نمیده؟ اونا برام چیکار میکنن؟.. اگه تقاضای طلاق کنم یا مهرمو بگذارم اجرا چی میشه؟ ...داغونم.... اگه کسی اطلاعات بیشتر داره راهنماییم کنه