سلام :72:
می دونم در شرایط سختی هستید.اما همین شرایط سخت از خیلی ها الماس ساخته!
چرا از دل این شرایط سخت خودتون را به الماس تبدیل نمی کنید.
ببینید شرایطی که گفتید شما اختیاری در آن نداشتید.پس سرزنشی در آن نیست.چه از جانب خودتون و چه از جانب دیگران.
اما چگونه گذراندن این شرایط در اختیار خودتون است.
من معتقدم شما همین حالا هم خیلی موفقیت ها بدست آوردید.ولی آنها را نمی بینید.
شما الان شغل دارید!!! این خیلی عالیست.در سن 23 سالگی در یک جای دولتی استخدام هستید!!!و دو ساله که شاغلید!!! یعنی تو 21 سالگی کار پیدا کردید!!!
این می دونید چه نعمت بزرگیه؟
الان تو همین تالار پر است از کسانی که دنبال شغل می گردن و ناراحت هستند تازه گاهی سنشون 30 ساله یا شغل مناسبی ندارن. شما این نعمت بزرگ را دارید.پس شاکر خدا باشید.
من جای شما نیستم ولی می دونم شرایطتون دشواره.اگر صادقانه بگم شاید در شرایط شما نمی توانستم عملکرد خوبی داشته باشم.و قصدم نصیحت و... نیست.
ولی من معتقدم وقتی خدا شرایطی برای هر کس پیش میاره،راهکارهای همون شرایط را هم جلوی آن شخص می ذاره.فقط باید آنها را دید.
ببینید مشکل نه به وجود میاد.نه از بین میره.بلکه از شکلی به شکل دیگه تبدیل می شه!!!
فکر نکنید که هیچ کسی مشکلی نداره.مدتی تو این تالار باشید می بینید بقیه چه مشکلات بزرگتری دارن.
در واقع هر کس به شکلی مشکلی داره.شکل ها متفاوته اما همه مشکل دارن.
شاید مشکل کس دیگه را من نتونم تحمل کنم یا او مشکل منو نتونه تحمل کنه.ولی خودمون با توجه به خودمون می تونیم مشکلمون را حل کنیم.
قصد نصیحت ندارم.می دانم تنهایی خوب نیست.اما شما برای رفع این تنهایی چه کردید؟
آیا به باشگاه رفتید؟
آیا روابط اجتماعیتون را گسترده کردید؟
آیا سعی در پیدا کردن یک رفیق کردید؟
از همه مهم تر آیا رابطه معنوی خود با خدا را قوی کردید؟آیا بهش اعتماد کردید؟
گاهی ما فقط با خدا حرف می زنیم که حاجت بگیریم.خب این همیشه درست نیست.گاهی فقط باید با خدا صحبت کرد تا آرامش بگیریم.
اگر تمایل داشتید به تاپیک زیر بیایید و با دوستان به مدت 40 روز تنهاییتون را با خدا پر کنید و با دعا به آرامش برسید.
شروع چهل شب دعا به نيت رفع مشكلات دوستان همدردي.
فردا شب آرزوهاست!امیدوارم به آرامشی که می خواهید برسید. :323:
موفق باشید :72:
- - - Updated - - -
:72:ببخشید می خواستم بهتون برای دعا هم یک پیشنهاد بدم.
دعای 7 صحیفه سجادیه را با معنی بخونید.آرامش زیادی کسب می کنید.دعای بسیار زیبایی است.
امتحان کنید.:72: