-
کمک کنید
سلام رفتم خواستگاری ی دختر بیست ساله بعد از ده جا رفتن اولین بار بود که جفتمون با هم مچ بودیم بعد از یک ساعت حرف زدن جفتمون راضی بعد که از خونشون اومدیم مادرش زنگ زد گفت دخترش ی عقد نا موفق یک ماهه داشته که به دلیل اعتیاد پسره جدا شده اند حالا من موندم چکار کنم! از طرفی دختر خوبی بود از طرفی خانواده رضایت کامل ندارن! لطفاً کمک کنید. آیا این ی عیب یا مشکله؟ آیا باعث بوجود آمدن مشکلات در زندگی ميشه؟ تو را خدا همه کمک کنید
-
سلام
اولا که هرچه زودتر از طریق مثلث کنار تشکر بگو که عنوان تاپیکت و عوض کنند تا تاپیکت قفل نشه
دوما به نظر من صداقتشو نشون میده چون اگه طلاق تو دوران عقد باشه و رابطه زناشویی هم برقرار نشده باشه میتونن اسم طرف از شناسنامش پاک کنن و صداشم در نیارن
به نظر من درمورد علت اصلی طلاقشون تحقیق کن
-
سلام آقا مجید
به همدردی خوش آومدی
این موضوع عیب نیست، ولی تو باید دفتت رو در زمینه شناخت بیشتر کنی به عنوان مثال تحقیق کنی ببینی واقعا علت طلاق اعتیاد بوده یا این خانوم مقصر نبوده و موارد دیگه؛ برای شناخت کافی یک جلسه صحبت کردن کمه، مشاور ازدواج هم حتما تو برنامه شناخت داشته باش.
اما اینکه مشکل ایجاد کنه یا نه بستگی به برخورد خودت و خانوادت در مورد این مسئله با این خانوم داره(اگه فرار باشه تا ازش دلخور شدین این موضوع رد به روش بیارین %100 دچار مشکل میشین)
با اینکه از تذکر دادن به اعضا بدم میاد اما بهتره عنوان موضوع رو عوض کنی به چن دلیل؛
خلاف قوانین تالاره
کارشناسا متوجه تاپیکتون میشن
اعضا مشکل اصلیتونو میفهمن و بهتر راهنمایی دریافت میکنید
میل کمی به خوندن تاپیکهایی با عناوین مبهم وجود داره
با آرزوی سعادت و نیکبختی برای شما
-
خب اولش نگفتن چون نمیخواستن زود قضاوت کنیدو ببریدوبدوزید...
حالا هم که با صداقت گفتن... این صداقت خوبه... منم نظرم اینه ببین دختر چطر و چه خصوصیاتی داره.. درباره گذشتش هم خیلی ملایم تحقیق کن حتی شده متوج نشه شاید هیچوقتم نباید بهشبی حتی گه باهاش ازدواج کردی...
ولی اگه واقعا راست گفت باشن...نامزدش معتادو نامرد بود، واین اصلا و ابدا عیب نیست... اصلا عیب نیست به شرطی که همه شبهاتت رو قبل ازدواج رفع کنی و جای شک و سوالی واسه خودت نذاری...
-
آقای مجید،
ممکنه خواستگاری دختری برید که چند سال دوست پسر داشته. ولی چون رسمی نبوده و دوست و آشنا خبر ندارند، کسی هم چیزی به شما نگه.
این خانم که فقط یک ماه عقد بودند، چه اشکالی داره؟
ندیده و نشناخته و نپرسیده رد نکنید.
قبل از عقد چند وقت نامزد بودند؟
از نامزد قبلی و خانواده شون سوال کنید ببینید اونها علت جدایی را چی می گن؟
توی تحقیق بیشتر دقت کنید.
آیا بعد از عقد شناسنامه دختر را تغییر دادند؟ گواهی بکارت پزشک قانونی دارند
(البته اگر برای خودتون مهم هست این را سوال کنید. چون پرسیدن و جواب دادنش خیلی خوشایند نیست. اما اگر قراره بعدها بشه خوره ی جونتون و مشکل زندگیتون، همین اول بدونید بهتره )
در مورد روابط جسمی و جنسی دختر با نامزدشون به طور کلی و سربسته از خودش سوال کنید.
حواستون باشه در این مورد وارد جزییات نشید. چون اگر خواستگاری شما به ازدواج برسه، همین جزئیات ممکنه آزارتون بده.
( اگر خواستید بپرسید، می تونید تاپیک بزنید که چطور و تا چه بپرسید، تا راهنمایی بشید)
خوب تحقیق و بررسی کنید.
هم بخاطر خودتون و آینده تون
هم بخاطر اون دختر خانم، که اگر مناسب هم نباشید و به اشتباه عقد کنید، به زندگی ایشون ضربه سختی می خوره.
-
همه این قضیه بستگی به خودت داره به نظرم من اصلا از نامزد قبلیش هم اصلا سوال نکن چون امکان داره که برای توجیه کردن خودش تقصیر رو بندازه گردن طرف مقابل به نظر من اون خانواده دارای صداقت هشتند و بهتره شما ابتدا تحقیقات کسترده ای انجام بدین که جای شبهه باقی نمانه
من به جای شما بودم این قضیه رو نا دیده میگرفتم خواهرمون شیدا در آغاز ب نکته بسیار خوبی اشاره کرد. این قضیه امکان داره برای هر کس اتفاق بیوفته عقد کنن و ببینند که اصلا با هم مچ نیستند
-
باسلام
عنوان تاپیک شما مبهم هست
لطفاً از طریق مثلث پایین پست یک عنوان مناسب و گویای مشکل اصلی را ارسال کنید تا جایگزین عنوان کنونی شود و سپس تاپیک شما باز شود
با تشکر