سلام.من همون هستم که گفتم ازهمه چیزوهمه کس بریدم...
دختری 23ساله که عشق اولش یک مرد30ساله مطلقه بچه دار معتادومشروب خواربود.........تعجب نکنیدبمرورفهمیدم............خست ه م :grief:بهش بدجوردلبستم ....ولی رفت............
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من همون هستم که گفتم ازهمه چیزوهمه کس بریدم...
دختری 23ساله که عشق اولش یک مرد30ساله مطلقه بچه دار معتادومشروب خواربود.........تعجب نکنیدبمرورفهمیدم............خست ه م :grief:بهش بدجوردلبستم ....ولی رفت............
درود بانو
ببخشید میتونم بپرسم به چی این مرد دل بستید؟
یعنی یه نکته خوب و مثبت آیا در این مرد پیدا میشه اصلا که بهش آدم دل ببنده؟
برامن شنونده خوب بودن ودرک عمیقش شگفت انگیزبود...ارامشش مهربونیش...تموم حرفاموموبه مویادش میموند...توصیفش سخته....برامن درک عجیبش جذاب بود...دقت فوق العاده ش...درکل انسان تیزهوشی بود..همیشه شگفت زده میشدم....
دخترخوب چه عواملی باعث میشه خودتواین همه عذاب بدی
یه بارتاپیک خودت روبخون
مطلقه
بچه دار
معتاد
مشروب خوار
چندتاجمله نوشتی فقط ازکلمات منفی استفاده کردی
به خودت بیا بچه نیستی نوجوان دبیرستانی نیستی خودتوجمع وجورکن احساساتوکناربذار کمی منطقی فکرکن
فقط وابستم تموم شد
اخه دخترخوب حداقل چندتاویژگی مثبت میشمردی میگفتیم حق داری فقط به حرفهات گوش میکرد حسن شد ؟
به فکرزندگیت وایندت باش
سلام
خوبی دوست من:72:
عزیزم زمان بگذره شما متوجه میشی که چقدر افکارت از منطقت دوره.مشکل اکثر ما اینه که توی برهه ای از زمان از یه آدم بسیار بسیار معمولی(بعضا نامناسب مثل موقعیت شما) بت میسازیم.بعدش خودمونو ملزم می کنیم که دوسش داشته باشیم.رفتار معمولیشو خوبیه چندین و چند برابر تلقی می کنیم و بزرگش میکنیم.
عزیزم اسم این دلبستگی ها،تناقض ها،بزرگنمایی ،خودمون رو ندید گرفتن ها و کوچیک کردن ها،از خواب و خوراک افتادن ها عشق نیست
خانوم گل به خودت و اعصابت مسلط باش و آرامشتو حفظ کن.بسپار به دست زمان که درستش میکنه
بعدا خودت به این تاپیک برمیگردی تعجب میکنی
شاد باشی و خوشبخت:72:
دوستان تا میفرمایند طرف معتاد هستش سریع همه حمله میکنند، نکنید عزیزان !
اول باید دید چرا به این سمت کشیده شده انسان جایز خطاست
دوم با این توصیف فکرکنم طرف شما اهل کتاب هم بوده، اصولا توی این دنیا اگر اطلاعات زیادی داشته باشی جان در عذاب هستش ( از دنیا بی خبر باشی خیلی راحت زندگی میکنی، من مکتب تائویسم رو ترویج نمیکنم ولی اون ها هم راه حل های بدی نگفتند )
سوم کسی که طلاق گرفته باید بررسی بشه دلایل چی بوده
چهارم بچه هم که باشه توجه بیشتر لازم داره، مسلما برای بچه ای که فهم و شعورش بالا رفته خیلی سخته که یکی دیگه رو به عنوان مادر جدید قبول کنه
سن شما هم خیلی کمه باید دیدتون رو از زندگی بیشتر کنید. شما یک طرف زندگی رو با این فرد بودید، زندگی تنها این نیست اینکه حرف و درد دل هاتون رو گوش میده خوبه ولی زندگی همش این نیست... زمان هم بگذره هم تا حدی میتونه دردتون تسکین بده ولی باید باخودتون بگیرید بشینید که قضیه تموم شده و اصلا با همچین فردی آشنا نشدید !
مشکل شما اینه که برای شان و شخصیت خودتون ارزش و احترام قائل نیستین!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
هرکسی حق داره به یکی دل ببنده ولی ن کورکورانه باید کسی رو انتخاب کنی ک ارزش داشته باشه والا اون اقا خوش شانس بوده وگرنه کدوم دختری حاضره عاشق ی ادم معتاد و مشروب خوار وبچه دار و شاید چندتا عیب دیگه دراینده بشه
بابا بیخیال شو دستی دستی داشتی خودتو فدا میکردیا