-
+خواهش میکنم کمک کنید
با سلام
من مدتی است که با دختری دوست شده ام و ما همدیگر را خیلی دوست داریم ولی موقعی که من شماره خود رامیخواستم به او بدهم اسممو اسم دیگه ای نوشتم حالا به خاطر این کار من ناراحت هستم حالا میخواهم به او اسم واقعی خود را بگویم
دوستان به نظر شما من چه طوری این موضوع را به او بگم که ناراحت نشه؟
-
RE: خواهش میکنم کمک کنید
سلام دوست عزیز
اگه واقعا قصد ازدواج با اون خانم رو داری تا دیر نشده و دروغ روی دروغ نیارید زودتر بگین ولی اگه همچین قصدی ندارید نیازی نیست بگین چون اصل کار اشتباه است حالا یه دروغ که جای خود داره
-
با نظر صفورا جان موافقم . اگر قصد ازدواج داريد گفتنش هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه چون اصلاً موضوع مهمي نيست و اگر اين موضوع براي اون دختر خانم خيلي مهمه رابطتون يه رابطه ي بچه گانه هستش كه به نفعتونه زودتر تمومش كنيد
-
دوست خوب
من با دوستانم كمي تفاوت نظر دارم.مادرم در كودكي جمله اي را در گوشم زمزمه ميكرد و ان اين بود:( اگه طناب دار به گردنت اويختند باز هم دروغ نگو).
مطمعنم اين جمله را هم شنيدي :(به دشمنت هم دروغ نگو).
قبل از اينكه زمان را از دست بدي بهتره با شجاعت از حقيقت سخن بگي.راست گويي و صداقت به انسان و انسانيت مربوط ميشه عزيز نه به دوستي و ازدواج.
-
برای چی می خوای اسم واقعیت رو بگی؟
اگه به خاطر اینکه می خوای باهاش ازدواج کنی نباید فراموش کنی که تو به او دروغ گفتی پس این امکان هم وجود داره که او هم به تو دروغ گفته باشه؟
صریح بگم برای ازدواج با مبنایی که تو داشتی و مطلبی که اینجا نوشتی کلا بچه بازیه بیخیال ازدواج اگه هم برای رابطه دوستیتونه همونطور که هزار یه جور براش آسمون ریسمون می بافی این رو هم بذار کنار اون آسمون ریسمون بافتنات اگه هم خودش فهمید بگو نمی خواستی اسم واقعیت رو بگی من برای تو یه دوستم حالاچه با اسم مهدی چه ایلیا (من این اسم رو خیلی دوست دارم محض همونم گفتم)
در پناه حق
-
سلام
به نظر من فرقی نمی کنه که هدف ازدواج یا دوستی باشه هر دو یک پیوند احساسی هست که فقط صداقت و وفاداری محکمترش می کنه. برو بهش بگو و دیگه هم دروغ نگو چون بیشتر از اینکه اون ضرر کنه خودت ضرر می کنی. صداقت بهترین سیاست است. دخترها هم که میمیرن واسه پسرهای صادق. دیگه خود دانی!!!!
-
سلام
بهتره با سیاست رفتار کنی مثلا می تونی بگی اولش دو دل بودی ولی وقتی با هم بیشتر آشنا شدیم مطمئن شدی باید ازش عذر خواهی هم بکنی بخاطر ای کار ولی خیلی ماهرانه جوری که جایی برای اعتراض براش نمونه و دروغتون رو بر مبنای چیز دیگه نزاره