راه فراموش کردن کسی که بعد 4 سال انتظار بهم جواب منفی داده ؟
سلام ، من سال 91 پیامی گذاشتم گه شرایطم رو گفته بودم و خیلی از دوستان راجع به قضیه بنده نظر داده بودن... این هم صفحه ای که من پیام گذاشته بودم...
http://www.hamdardi.net/thread-29576.html
حالا بعد 9 ماه از اون ماجرا من هنوز نتونستم با خودم کنار بیام. فرقش اینجاست که حالا من 6 ماه هست که سرکارم هستم و شغل خوبی دارم... که درآمدش هم خوبه......و از اون موقع سعی کردم خوذم رو با کار و درس مشغول کنم...
ولی متاسفانه هنوز نتونستم فراموشش کنم... و هر وقت به خونه و شهر ما میان ...این حس بدتر هم میشه و یاد و خاطراه هاش بدتر بیادم میاد و کلی حالم خراب میشه.... بدبختی از نزدیکی دو خانواده همیشه میبینمش...
جوری هست که نمیتونم جایی که اون باشه برم... یه جوری اونهم همینطوریه، یعنی وقتی میاد... یه جورایی از من فراریه .... منم وقتی میاد...سعی میکنم اصلا حضورش رو جدی نگیرم و حتی نه سلامی دارم و نه خداحافظی... اون هم البته همین جوریه...
توی این مدت خیلی وقتها خواهرم و مادرم بهم میگن که باید واست بریم خواستگاری ، ولی من هیچ میلی به ازدواج با هیچکسی رو ندارم ... بدبختی جایی که کار میکنم چون دولتی هست بهم همش مجردی مو تذکر میدن و میگن باید ازدواج کنی...... و من هم اصلا نمیتونم کس دیگه ای رو جای اون بذارم... یه جورایی هم حس دوست داشتن بهش رو دارم و هم تنفر و نفرت.... از کاری که با من کرد...
جوری شده که همیشه بیادش می افتم ... و فکرش از سرم بیرون نمیره....
از دوستان میخوام راهنماییم کنن ... که بتونم راحت تر با این قضیه کنار بیام
ببخشید که با حرفهام شما رو خسته کردم..........