-
خواستگاری
با سلام
یک نفر به خواستگاری من امده من او را پسند نکردم و مهرش به دلم نیفتاد .با خدا مشورت کردم یعنی استخاره کردیم و جواب اان این بود /سخت است خوب است/با این وجودمی خواهم جواب رد دهم چون دلم به هیچ عنوان راضی نشد و می خواهیم چون ناراحت نشوند به انها بگوییم که استخاره بد امده است ایا گناهی مرتکب میشویم چون می خواهیم دروغ بگوییم چون دلم به هیچ وجه راضی نمی شود؟ممنون میشوم که مدیر همدردی هم جوابم را بدهد
-
RE: خواستگاری
به نظر من گناهی ندارد.
ولی می توانید به خاطر وجدان خود با چاره اندیشی راه بهتری را برای رد کردن پیشنهاد آنها نیز بیابید.
-
-
1 فایل پیوست
سلام خواهر خوبم
عزیزم خوب راجع به این موضوع فکر کن .با مشورت با خانواده همه جنبه های طرف رو بسنج ببین چقدر از معیار های تو رو داره شاید تو احتیاج به زمان داشته باشی
در ضمن ببین آیا چیزی دیدی که خوشت نیومده یا همین طوری به دلت ننشسته
گلم، خودت رو اذیت نکن وبه خودت فشار نیار وفقط خوب فکر کن بعد بدون توجه به حرف وحدیث های دیگران تصمیمت رو بگیر و به خدا توکل کن
رو شدن نداره صحبت یک عمر زندگی خواهر جونم
-
به نظر من شما يك كمي بيشتر فكر كن و با خانواده ات مشورت كن ولي اگه ديدي هنوز هم ايشون رو نميپسندي 100% جواب رد بهش بده ولي اگه دروغ نگي بهتره . چه ميدونم مثلا بگو شرايط ايشون رو نميپسندم يا مثلا تفاهم نداريم يا هرچيزي كه در اون آقا خوشايند نميبيني ولي ديگه در مورد استخاره دروغ نگي بهتره در ضمن لزومي نداره كه هر خواستگاري رو كه رد ميكني واسشون دليل بياري كه چرا داري ردشون ميكني .