آیا تصمیمی که گرفتم درسته؟(در مورد جواب به خواستگارم)
سلام دوستان!
من مدت زیادی هست ک با این تالار آشنایی دارم و تقریبا می تونم بگم اکثر موضوعات و مشکلات دوستان رو خوندم،اما امروز مشکلی برای خودم پیش اومده ک با توجه به چیزایی ک از دوستان این تالار تو این مدت یاد گرفتم و چیزایی که از دکتر فرهنگ یاد گرفتم(ک با ایشون هم از طریق همین تالار آشنا شدم)تصمیمی گرفتم.ازتون خواهش میکنم نظرتون رو در مورد تصمیمی ک گرفتم بهم بگین...:203::72:
دختری هستم 21 ساله دانشجوی سال 3 پزشکی،یک سالی هست آقایی که ایشون 24 سالشونه و دانشجوی ارشد مکانیک هستن چندین بار بهم پیشنهاد ازدواج دادن و اصرار داشتن که خانواده هامون با هم آشنا بشن.
البته من چندین بار به ایشون گفته بودم ک من قصد ازدواج ندارم و در واقع اصلا شرایط ازدواج رو ندارم.
همونطور ک گفتم دانشجوی سال 3 پزشکی هستمو 4 سالی مونده تا درسم تموم شه،از یه طرف سنگینیه درس ها و بیمارستان و از طرف دیگه خودم! که هنوز احساس میکنم آمادگی ازدواج ندارم..نمیدونم نوعی ترس یا هرچی..
تا اینکه ایشون دیروز خیلی جدی دوباره پیشنهادشون رو تکرار کردن و خواستن که از طریق خانواده ها آشنا بشیم..
ک جواب من هم این بود که من مشکلی ندارم ک جریان رو به خونوادم بگم اما جواب خونوادم هم همین ج منه،یعنی فعلا قصد ازدواج ندارم..حالا اگه بازم مایلین شماره ی پدرم رو بهتون بدم..
که ایشون گفتن میتونیم مدت زیادی رو (4 ساااااااال)نامزد بمونیم تا من درسم تموم شه و آمادگی ازدواج پیدا کنم ،که من چون قبلا سخنرانی دکتر فرهنگ رو گوش داده بودم و از نظر ایشون نامزدی بیش از 4-6 ماه رد شده هستش،گفتم نه با نامزدی طولانی هم موافق نیستم.
این شد که بهشون گفتم بهتره این قضیه رو فراموش کنیم و ایشون با دلخوری خیلی زیاد قبول کردن و گفتن ادما مختارن و حق انتخاب دارن...تمام!
:(
الان فک میکنم به خاطر این رفت و آمد و پیگیری هاشون کم کم داشته ازشون خوشم میومده ... شایدم نه! نمیدونم!
بهرحال تنها چیزی ک میدونم ،اینه که:با اینکه از جوابی که بهشون دادم کاملا اطمینان دارم،اما ته دلم یکم ناراحتم..حسی ک هیچ وقت در مورد بقیه خواستگارام ک بهشون جواب رد داده بودم نداشتم...
الان دارم فک میکنم اگر ایشون واقعا به من علاقه داشته باشن و اونطوری ک میگن تمام معیارهایی که در نظرشون هست رو داشته باشم..می تونن صبر کنن دیگه نه؟ اگرم ک نه همون بهتر که همین الان برن...
خواهش میکنم به من بگین آیا کارم درست بوده؟؟
و از این به بعد چی کار کنم؟؟
مرسی:72: