به ديدار أقوام همسرم برم يا نه؟
با عرض سلام به همه دوستان همدردى
من و همسرم در خارج از كشور زندگى مى كنيم و دو هفته ديگه به مدت يك ماه به ايران ميايم.
كل خانواده من، خانواده درجه يك همسرم و خانواده درجه دو همسرم در سه استان مختلف هستن. من تصميم داشتم يه هفته پيش خانواده همسرم باشم و سه هفته رو پيش خانواده خودم. از صحبت هاى مادر شوهرم متوجه شدم كه ايشون يه كم ناراحت شدن و توقع دارن من يه چند روزى هم برم پيش خانواده درجه ٢ همسرم بمونم (به همراه همسرم و مادر شوهرم اينا). مى دونم كه همسرم هم دوست داره همراهش باشم تو اون سفر ولى من تمايلى ندارم.
اول اينكه تو يك ماه به ٣ تا استان مختلف سفر كردن سخت و خسته كننده هست.
مسلما دوست دارم تو اين زمان كم تا اونجايى كه مى تونم پيش خانوادم باشم و واقعا سخته كه از يه ماه فقط دو هفته رو كنار خانواده خودم باشم.
سوم اينكه من با خانواده همسرم خيلى غريب هستم و فقط تو عروسى ديدمشون، زبانشونم يه مقدار با فرق داره. مى دونم بهم سخت مى گذره.
همسرم احساس ميكنه من عارم ميشه برم يا اونارو افرادى با فرهنگى پايين مى بينم كه دوست دارم به همسرم نشون بدم اينجوريام نيست. از طرفى هم واقعا ديدن برخى تفاوت ها برام ازار دهندس و حتى يه ماه هم براى ديدن خانواده و أقوام خودم كمه چه برسه به اين كه بخوام نصفش كنم :(
حالا موندم بين دل خودم و دل همسر و مادر همسرم. نمى خوام هم تو اين سفر دلخورى پيش بياد.
مى دونم مسئلم حياتى نيست ولى لطفا بى تفاوت رد نشيد، واقعا برام سوال شده!