اختلاف شدید سطح تحصیلات و طلاق گرفتن از نامزد سابقش
سلام دوستان
من دختری 28 سال هستم، جنوبی ام و کارشناسی ارشد دارم و مدرس دانشگاه پیام نور هستم، نزدیک یه هفته است که شخصی به خواستگاریم اومده، و کلا منو از لحاظ روحی داغون کرده به گونه ای که خواب ندارم و ترس عجیبی از آینده وجودمو فراگرفته
این شخص برخلاف معیارهای من شغل آزاد داره ولی از لحاظ در آمدی خیلی خوبه، خونه و ماشین مستقل دارد و همچنین مغازه ای که اجاره داده و خودش از طریق سفرهای خارجی و اجناسی که میاره و بصورت عمده به فروش میرسونه امرار معاش میکنه، از لحاظ سنی هم 6 سال فاصله سنی داریم، و تحصیلات هم که روز اول به من گفت دیپلم دارم و از مهر میرم دانشگاه بخاطر تو و البته خودمم از قبل تحصیل رو دوست داشتم و میخواستم کسی منو تشویق کنه و حمایتم کنه تا ادامه بدم، و یه مشکل دیگه هم که داره اینه که دو سال پیش به مدت یه سال با یه دختره عقد بوده و عاشقشم بوده که بخاطر یه سری مشکلاتی از هم جدا شدن که میگه حق با اون بوده و میتونه منو ببره با دختره بحرفم و اینکه دلیل و مدرک داره برای جداییش، که منم با اینکه برام سخت بود ولی این قضیه رو هضم کردم و گفتم باشه مشکلی نداره فکر میکنم مثل خیلیا که دوست دختر داشتن شما هم اونجور بودین که برا شما هم با توجه به عرف شرع بوده ارتباطتون، و دیروز ازم خواست که منو ببینه و حضوری باهام صحبت کنه، منم با مادرم رفتم جایی که قرار گذاشته بود و دو نفری با هم صحبت کردیم که من دوباره از نحوه کارش پرسید مو شغلش که گفت راستشو بخوای من دیپلم ناقص هستم و یه سال بهم فرصت بده تا دیپلم بگیرم و بعد برم دانشگاه، و از طرف دیگه به دلم ننشسته از لحاظ چهره و بهش هم گفتم و بنده خدا از روزی که بهش گفتم میگه همش جلوی آیینه وایسادم و خودمو نگاه میکنم، نمیتونم بگم پسر زشتیه ولی خب به قول معروف هر دل نگاری میپسندد، البته همه بهم میگن بعد یه مدت برات بهترین چهره دنیا میشه ولی میترسم پشیمون بشم، البته رنگ پوستش سفیده و چشماش سبزه و قد بلند و خوش قیافه و خوش تیپ، ولی یه اخم خاصی توی چهرشه که میگه اونم چون داداشش فوت کرده و اینا کلا شکسته شده و هم ضربه عاطفی که بخاطر طلاقش خورده، از نظر اخلاقیات و ایمان و اینکه اهل سیگار هم نیست خیلی قبولش دارم و از لحاظ مالی هم که میگه برات هیچی کم نمیذارم و سعی میکنم خوشبختت کنم
ولی آخه من همیشه پول و مادیات جز آخرین معیارام بودن و سطح تحصیلات و چهره و اینکه طرف به دلم بشینه خیلی برام مهم بوده
نمیدونم چه تصمیمی باید بگیرم از طرفی هم داره وابستم میشه و علاقه رو از توی رفتاراش میخونم، برای همین نمیتونم بگم تا بیشتر همو بشناسیم چون میترسم بعدا ضربه بخوره از لحاظ عاطفی هر چند من خودمم زود وابسته میشم و این ترس رو برای خودمم دارم
خواهش میکنم راهنماییم کنید