جواب رد گرفتم!!راهنماییم کنید
سلام دوباره به همه
تو تاپیک قبلم گفتم قراره اول نظر یه دختر خانومی رو در مورد خودم بدونم تا بعد اقدام جدی بکنم.
باید بگم که خلاصه تصمیم گرفتم با شجاعت حرفم رو به ایشون بزنم ولی از اونجایی که دانشگاه همیشه کلی آدم هم دور بر منه و هم ایشون نتونستم تنها ببینمشون برای همین تو اینترنت به ایشون گفتم اگه تو هفته وقت خالی داری تو دانشگاه یه جایی همو ببینیم که من باهاتون صحبت دارم ولی به من گفته بودن(از قبل به من گفته بودن که بعضی بچه های دانشگاه تا دو نفرو با هم میبینن براشون حرف در میارن و از این کار خیلی ناراحت بود)به همین دلیلم به من گفت که اگه صحبتی داری همینجا بهم بگو که خلاصه منم بهشون گفتم که نظرم در مورد ایشون چیه ولی ایشون گفت که فعلا اصلا دوس نداره درگیر روابط دونفره و ازدواج بشه و بعدشم که از ایشون پرسیدم اگه پای کس دیگه ای وسطه به من بگو که اگه اینطور باشه خود منم طرف تورو میگیرم ولی به من گفت این مورد خیلی شخصیه و نمیتونم در این مورد چیزی بگم!!
خلاصه به من جواب رد دادن البته تو همین حرف زدنا بهم گفت که دوس نداره این موضوعات دو نفره کش پیدا کنه و رک و راست حرفشو بهم زده
من از دوستام شنیدم و حتی در چند موردی هم خودم دیدم که دخترا معمولا اولش میگن نه ولی بعد از یه مدتی دوباره بهشون بگی جواب مثبت میدن!حالا من موندم ایشون من رو کلا رد کردن یا اینکه مث همه ی دخترا داره ناز میکنه!!
به نظرتون من باید چی کار کنم،البته دیگه دانشگاهم نیست که بتونم ببینمشون حالا موندم چی کنم تا بعد عید!!!