آيا پسر ها هم به اندازه دختر ها بعد از تموم شدن يك رابطه دوستي ناراحت و افسرده مي شن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا پسر ها هم به اندازه دختر ها بعد از تموم شدن يك رابطه دوستي ناراحت و افسرده مي شن ؟
دوست خوب ناراحتي وافسردگي به جنسيت نيست بلكه به شدت رابطه و وابستگي مربوط ميشه.
موفق باشيد.
اتفاقاً اگر آقا پسرها كسي را واقعاً دوست داشته باشند به مراتب خيلي بيشتر از خانمها لطمه مي خورند
صد در صد موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
البته دوست داشتن فعلی نیست که به راحتی صرف شه !
البته اگه دوستش داشته باشه!!!!!!!!!!که اونم یک درهزاره همه میگن دوست داریم ولی به چشم یه تفنن به دوستشون نگاه می کنن!
نه اصلا ککشونم نمی گزه من اهلش نیستم ولی دوستام تا با یکی قطع رابطه می کنن پشت سرش هر باید و نبایدی میگن تازه اکثرا شماره و آدرس دختره بیچاره رو هم به دیگران میدن میخوای 100 تا شماره اینجا بنویسم!
البته همش از دوستام به ارث رسیده منم واسه اینکه بعدا(دوستام)نزنن زیرش شماره ها رو نگه داشتم و به کسی هم نمیدم!از جمله شما دوستان ناشناس
سلام
ظاهرا با توجه به تجربیات دوستی دختر و پسر ،بشه چیزی شبیه این قانون نوشت كه :
هر وقت می خواهید وارد یك رابطه دوستی دختر و پسری بر اساس احساس بشوید كه در آن تعهد ازدواج وجود ندارد(لیكن وعده و وعید ازدواج تا دلت بخواهد ، وجود دارد)، پیشاپیش خود را برای ضربه احساسی ناشی از آن آماده كیند.
همیشه ضربه ی احساسی آسیب زا نیست.گاهی اوقات موجب تعالی و رشد احساسی وپختگی عاطفی میشود.
برای من اتفاق افتاده یک ماه ناراحت بودم البته نه زیاد ولی جاشو خالی میدیدم , باید بگم آره پسرا هم بعد از جدایی ناراحت میشن اما به خاطر اینکه مثل دخترا توی رویا زندگی نمی کنن زود یادشون میره .
کاملا درسته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نديم