-
اعتماد بهش بکنم؟
سلام
من 21 سالمه با یک پسر 26 ساله که مهندس هست و سرباز معلم ( یعنی پادگان نمیره و در مدرسه ققط درس میده ) دوستم 4 ماه
پسر مهربون ، خوش اخلاق ، خوشتیپ و خوشگل ، خانواده دار ، صبور ، متعقد در حد نرمال ، و کلا همه چیزش عالیه عالیه استاد محبت کردنه
دقیقا همون مردیه که همیشه تو ذهنم برای شوهر آینده تصور میکردم من عاشقش شدم خیلی زیاد
فقط مشکل اینه من یک ماه بعد آشنایمون بهش خیلی اصرار میکردم بهم قول ازدواج بده اون زیر بار نمیرفت ولی محبتم بهش کم نشد و خیلی بهش ابراز احساسات میکردم اونم خیلی احترامم داشت و خوب با من صحبت میکرد
یک مدت گذشت گفتم بهش حالا که قول ازدواج نمیدی بهتره خداحافظی کنیم
گفت نمیتونم الکی قول بدم
بعد من خداحافظی کردم سه روز گذشت
من همش گریه میکردم
دیدم بعد سه روز بهم زنگ زد و دوباره باهم ارتباط بر قرار کردیم
چند روز گذشت من شک کردم بهش و گفت با کسی دیگه هم غیر من دوستی خودش صادقانه گفت در حد اس فقط اونم خوده دختره گیر داده
من خیلی ناراحت شدم ازش و دوباره خداحافظی کردم ولی ایندفعه خودش بعد چند ساعت زنگ بهم زد و گفت واقعا دلم گرفت رفتی دوباره دوست شدیم
کم کم بهم قول ازدواج داد یهو ای گفت من به خانواده ام گفتم یک ماه دیگه میام خواستگاریت تعجب کردم نه به اون پافشاری که قبول نمی کرد نه به این اقدامش
حالا یک ماهی هست خیلی میگه دوستت دارم و قسم خورد با کسی دیگه نیست و به خاطر من تمام دوست دخترا قبلیش و فعلیش باهاشون کات کرد و سیم کارتش رو جلوی من شکوند و یک نو گذاشت رو گوشیش
من همش بهش گیر میدم که با کسی هستی بهش بدبین شدم اون خیلی صبور در مقابل این بدبینی هام و همش بهم میگه اگر باهات ازدواج کردم و هنوز بدبین بهم باشی شک نکن نمی تونیم باهم زندگی کنیم
توجیه اون اینه که اون موقع من بهت قولی ندادم و با چند نفر دیگه هم بودم یه جورای به تو ربطی نداشت
ولی الان وقتی بهت قول دادم یعنی تعهد دادم و بخاطرت با کسی نمیرم و با همه کات کردم
نمیدونم از رو احساس من رو انتخاب کرده یا عقل ؟
نکنه بعد بهم سرد بشه ؟
نکنه دوباره خیانت کنه و با کسی دیگه بره؟
الان سربازه و شغلی نداره موندم چطوری می خواد بیاد جلو؟
خانواده ام حساس هستن سر دوست پسر و دوست دختر بازی نمیدونم چطوری بگم ؟
چیکار کنم چون دوبار با دخترای دیگه رفت قبل قول ازدواج بده بهم و
بهم دقیقا گفت دوست دختر زیاد داشته قبلا بالای 15 مورد سر این پیش زمینه ی فکری بهش بدبینم؟
ممنون لطفا راهنمایی کنید
-
سلام دوست عزیز به همدردی خوش اومدین.
عنوان تایپیکتون مبهمه تا عنوان مناسبی انتخاب نکردین دوستان نمیتونن کمکتون کنن .
یه مثلث کوچیک مشکی اون پایین صفحه هست اون بزنین و درخواست تغییر عنوان تایپیکتون رو اطلاع بدین.
-
دوست عزیز تنهادرصورتی بهش دل ببندکه بصورت رسمی به خواستگاری بیاد
قول خواستگاری نه،خودخواستگاری
فقط باقول ازدواج خودت رومثل من کوچیک نکن به پاش نمون به حرفهاش اعتمادنکن سرگذشت من روبخون درس عبرت میشه تااشتباههای من روتوتکرارنکنی
نذاراحساساتت پای ادمی حروم بشه نذار
اگه بطوررسمی به خواستگاری اومدبهش دل ببند
-
سلام، حرف اصلی رو جناب متین نوشته و تقریبا دیگه هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی مونه.
فقط چون شاید احتمالات و رفتارهاش و امیدهایی که دارین مانع از این بشه که تا خواستگاری رسمی باهاش قطع رابطه کنین یک معیاری هست که میتونه کمک کنه که آیا به قول شما میشه به یک رابطه اعتماد کرد یا نه. معمولا توی اینجور مواقع شاید در نظر گرفتن اینکه ادامه رابطه چه منفعتی برای طرف مقابل داره بهتون کمک میکنه. اگه الان اونقدر به هم نزدیک هستین که ادامه دادن این رابطه براش همراه با لذته یعنی زنگ خطر. اگه این هست دیگه جای شک نمیمونه که اعتماد نباید کرد.
-
سلام دوست عزیز من همین امروز تو این سایت ثبت نام کردم با این که نزدیک به چند ماهه که دارم پست های دیگر و می خونم
نظر شخصی من این هست که از ایشون بخواین اگه قصدشون ازدواج هست همراه با خانواده اقدام کنن در غیر اینصورت رابطه تون رو کات کنید راستش به شخصه این روزا انقدر شنیدم قصد ازدواج! تا کسی با خانواده و دسته گل رسمی اقدام نکنه باورم نمی شه قصد ازدواج داره !!!
-
درود
دوستان عزیز لطفا در تایپیک که عنوان مناسب نداره یا عنوان گویای مشکل کاربر نیست نظر ندید.
بانو فرشته مهربان خودش تشکر کرده بعدش قفل نکرده تایپیک رو :311: ترکیدم از بس خندیدم:227:
-
بعضی ادما هستن ک وقتی بحث ازدواج پیش میادخیلی از عادتهای مجردیشونو کنار میذارن(نمیگم حالاکسی که مجرده باید همه کاری بکنه) وخیلیها هم نمیتونن بستگی به طرف داره که چقدر واسه زندگی ایندش وهمسرش ارزش قائله.خیلی ها رو میشناسم که ازدواج کردن ولی دست ازخیلی کارای مزخرفشون برنداشتن ووقتی بهشون میگی ازاین ضرب المثل استفاده میکنن(مگه هرکی تلویزیون داره سینما نمیره...) واقعاتواین زمینه این حرف مسخره هست .شماهم سعی کن طرفت رو بیشتر بشناسی وبسنجی وعاقلانه تصمیم بگیری
- - - Updated - - -
بعضی ادما هستن ک وقتی بحث ازدواج پیش میادخیلی از عادتهای مجردیشونو کنار میذارن(نمیگم حالاکسی که مجرده باید همه کاری بکنه) وخیلیها هم نمیتونن بستگی به طرف داره که چقدر واسه زندگی ایندش وهمسرش ارزش قائله.خیلی ها رو میشناسم که ازدواج کردن ولی دست ازخیلی کارای مزخرفشون برنداشتن ووقتی بهشون میگی ازاین ضرب المثل استفاده میکنن(مگه هرکی تلویزیون داره سینما نمیره...) واقعاتواین زمینه این حرف مسخره هست .شماهم سعی کن طرفت رو بیشتر بشناسی وبسنجی وعاقلانه تصمیم بگیری
-
مرسی از راهنمایی تمام دوستان گل
دیشب مامانش زنگ زد خونمون برای اخر هفته قرار گذاشتن
تا ببینم چی میشه
-
عنوانی گویا برای تاپیک انتخاب و از طریق لینک تماس با ما ارسال کنید تا تغییر دهیم و سپس تاپیک باز شود
با تشکر
-
با سلام
با توجه به تناقض تاپیک اعتماد بهش بکنم؟ با تاپیک نمی دونم ظاهرش می پسندم یا نه به نظرتون چه مرگمه ؟ هر دو تاپیک قفل می شود.
لطفا صاحب تاپیک در صورت سئوال، عضو انجمن آزاد شود و سئوال خود را خلاصه مطرح کند تا کارشناسان جواب بدهند.