مشکل من با بی احترامی های بدون دلیل زن داداشم
سلام
من یه مشکلی در خانواده با زن داداشم پیداکردم که نمیدونم دلیلش چیه.تا الان بی محلی میکردم بهش اما الان خیلی حساس شدم طوری که دیشب تو جمع با دیدن کارش اشکام میریخت
قضیه از این قراره که این زن داداش محترم وسط جمع خانواده نه به من سلام میکنه و نه خداحافظی میکنه(البته هم با من و هم با شوهرم اینطوریه) و نه نگاهمون میکنه تا ما بهش سلام کنیم یا خداحافظی کنیم
اوایل فکر میکردم شاید متوجه حضورم نشده و میرفتم دستشو میگرفتم و میگفتم سلام زن داداش.منو ندیدی؟اونم میگفت نه متوجه نشدم.امابع دیدم نه.من کنار بابام وایسادم میاد با بابا دست میده به ما نگاه نمیکنه و میره با اون خاهرم که بغل من وایساده دست میده و اصلا انگار نه انگار که ما هم اونجا هستیم
تا الان زیاد محل نمیدادم به این کارش اما شاید بخاطر حساسیت ها و فشارهاییه که الاندارم که دیشب کهباز همین کارو کرد دیگه نتونستم تحمل کنم و بعداز رفتنش فقط اشک بود که میریختم
لازمه بگم نه من نه هیچ یک از اعضای خانوادم هیچ کاری به کار عروساموننداریم و اصلا اهل خاهرشوهر بازی و این چیزایی که بقیه میگن نیستیم چون همیشه رابطه بسیار خوبی بین مامانم و عمه هام بوده و هست و ما هم همینطوربار اومدیم
نمیدونم علت این کارش چیه.نمیدونم از چیزی ناراحته؟به چیزیحسودی میکنه(چون داداشم اوایلخیلی از من جلوش تعریف میکرد و اینا اما اونوقتا زن داداشم خیلی خیلی خودشو بامن صمیمی نشون میداد)چ
دیگه تصمیم گرفتم منم اصلا نبینمش و اصلا تحویلش نگیرم و رو برگردونم.ولی آخه من اینطوری تربیت نشدم واسم سخته
چه کنم؟ازطرفی هم نمیخام داداشم متوجه چیزی بشه و یکوقت خدایی نکرده سر این موضوع دلخوری بینشون پیش بیاد