-
دودلی در تصمیم ازدواج
سلام دوستان من در تصمیم ازدواج دچار تردید شدم خوشحال میشم اگه منو راهنمایی کنید.
برادر دوستم ازمن خواستگاری کرده ما برای آشنایی و شناخت بیشتر مدتیه باهم در ارتباط هستیم و از لحاظ اخلاقی فرهنگی اعتقادات تحصیلات در یک سطح هستیم تنها چیزی که منو دچار تردید کرده درآمد و سطح مالی ایشون هست. تازه شروع به کار کرده و درآمد زیادی نداره واسه همین میترسم که تو زندگی دچار مشکل بشم یعنی احساس امنیت مالی نمیکنم.حالا با وجود اینکه از همه لحاظ ایشون مورد تایید من هستن وفقط درآمدشون هست که منو دودل کرده بنظرشما باهاش ازدواج کنم یا نه؟؟؟
بنظرشما کدوم موارد تو انتخاب همسر مهم تره؟ آیا وجه اشتراک تو بقیه مسائل میتونه وضعیت مالی رو بپوشونه؟؟
-
اگر دنبال این رفاهی که تو خونه پدرت داری،هستی؛سخت در اشتباهی.وقتی می خوای
وارد یک مرحله جدید بشی،باید سختی هاشم تحمل کنی تا روی غلتک بیوفتی.
-
سلام به همدردي خوش اومديد.
عنوان تايپيك گوياي مشكل شما نيست .
گزارش دادم خودتون يه عنوان مناسب انتخاب كنيد و اطلاع بديد.
-
شما باید ببینی آیا این پتانسیل در اون وجود داره که از نظر مالی بتونه یک زندگی رو اداره کنه یا نه ؟
در ضمن شما باید توجه کنید که تورم در سالهای اخیر بی سابقه بوده ...
-
درود بانو به همدردی خوش اومدین
اول عنوانتون رو درست کنین بزنین بعلت نداشتن قدرت مالی
سن خودتون و سن ایشون
مدرک تحصیلی خودتون رو بنویسین
و مهمتر از اون خصوصیات اخلاقی خودتون ایشون رو کامل بنویسین + معیارهای خودتون لطفا به ترتیب اولویت بندی باشه و لطف کنین جلوش به ایشون از 1تا 5 نمر بدین
پیشاپیش سپاس از جوابایی که میدین :72:
- - - Updated - - -
امید دادا ته دل دختر مردم رو خالی نکن.
اگه بخوایم به تورم نیگاه کنیم که حتی رستم دستان هم نمیتونه زن بستونه :58:
-
منظور من پتانسیل در آینده است نه الان .
یعنی با وضعیتی که در آینده به اون خواهد رسید میشه بهش اطمینان کرد یا نه .
در مورد تورم هم منظور من این هست که همه مردم الان وضعیت یکسانی دارند ، همه فقیر شده اند و توجه کنه که با این شرایط هر کسی جرات ازدواج نداره .
نمونه اش خود من.. جرات ندارم برم جلو .
پس تورم و اینها که هست و رکود اقتصادی نمیشه خیلی انتظارات رویایی داشت .
منظورم این بود .
-
با سلام
یک عنوان که گویای مشکل هست را تنظیم و از از طریق لینک تماس با ما در بالای صفحه ارسال کنید تا عنوان تاپیک تغییر کند و بعد از آن تاپیک باز شود
امید و خاله قزی و فرهنگ .... یادتون رفته که باید اینجور تاپیکها را گزارش دهید که عنوان گویا نیست و راهنمایی ندهید و فقط به مراجع بگید که برای تغییر عنوان چکار باید بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:161: