چرا من حق ندارم ناراحت بشم ؟!!
سلام دوستان گلم :72:
شاید مشکل من زیاد به نظر شما حاد نباشه، اما واسه خودم هست، از این قرار :
من و همسرم نامزد هستیم و به هم علاقه داریم، اما مشکلم اینه وقتی ناراحت میشم این قدر همسرم ناراحت میشه و به هم میریزه که گاهی کلا بیخیال میشم احساسم رو بروز بدم .
یه مال میزنم که البته اینو قبول دارم یه ذره بی منطقی ناراحت شدم ولی خب منم حق دارم یه جاهایی ناراحت بشم هرچند واسه بقیه قابل درک نباشه. با همسرم رفتیم عروسک بخریم بعد از اینکه رفتیم طبقه دوم واسه دیدن هرچی ازش میپرسیدم خب کدوم میگفت نمیدونم یا دستش تو جیبش بود و کلا تریپ بی تفاوت و اینکه انگار یه ذره خستس با اینکه من از خرید اونم عروسک حتی واسه یه بچه کلی ذوق میکنم ! ( اینار واسه اتاق خودمون میخواستیم). وقتی این صحنه رو دیدم ناراحت شدم و هیچی نگفتم گفتم عروسک نمیخوام بریم اونم تعجب کرد و رفتم داخل ماشین نشستم بعد یهو شروع به گریه کرد که چرا الکی ناراحت شدی و این حرفا!! یعنی واقعا این رفتارش واسم عجیب بود . گاهی وقتا هم میگه من ازت توقع ندارم !
بعدش که اون گریه کرد منم گریم گرفت و یه ساعتی تو ماشین همین طور گذشت، تا اومدیم خونه ما . ولی جلو پدر مادرم اصلا اصلا هیچ کدوم هیچی نشون دادیم و خوشحال و خندون و با هم شوخی میکردیم و کلا فراموش شد ولی روز بعدش گفت شب خوابم نبرده و با خودم گفتم چرا تو بیخودی ناراحت شدی و گفتی دلت شکست.
من تو خانواده ای بزرگ شدم که مردا موقع خرید چنین رفتاری ندارن، بعد از چند ماه عقد این اولین خریدی بود که با هم رفتیم، یه بارم رفتیم گل فروشی گل ببینیم چون هیچی نگفت اگه چیزی رو دوس داری واست بگیرم و گل نگرفت بازم ناراحت شدم، کلا با خرید مشکل دارم و اصلا دوس ندارم با هم بازار بریم !
............................
همش فک میکنم اون گریه همسرم یه جور اعتراض به من بوده که با اون موقعیت سرباز کرده،دلیل این رفتارش واسم مبهمه . ( من نگاهم یه کم روانکاوانست :دی )
نظر شما چیه ؟
پیشاپیش ممنون از همه :72: