چطور می شه در درجه اول دختری پاک و خوش اخلاق و در درجه دوم زیبا اونم در حد خودم پیدا کنم
راستش من هیز نیستم نه چشم چرونی می کنم نه چیز دیگه ای چه برسه به حرف زدن با دخترا یا رابطه نامشروع و اونایی ککه منو می بینن می گن این از دخترا هم سر به زیر تره می ترسم موقع ازدواج با کسی باشم که قبلا این روابط داشته و به اصطلاح عشق اولش نباشم اونایی که این روابط نداشتن بهتر می فهمن مخصوصا اینکه من ادمی هستم که تو این سن کم صاحب معدن و درامد خیلی زیادم خوش قیافم هستم اونایی که تا به حال دوست از جنس مخالف نداشتن می دونن چند موردم دخترا بهم پیشنهاد دوستی دادن منم یه طوری به صورت احمقانه ردشون کردم به این امید که در اینده زن پاکی گیرم بیاد تو رو خدا اونایی که حرف از توبه می زنن یه لحظه به اینم فکر کنن درسته توبه باعث پاکی روح می شه ولی روان ادمو که پاک نمی کنه (اینو تو کتاب های روانشناسی و حتی رادیو بی بی سی شنیدم که عشق اول هیچ موقع فراموش نمی شه و به نحوی تو ضمیر ناخوداگاه ادم جلوه می کنه) مننمی خوام اون ادم بازنده تو ازدواج باشم حتی ادمی که زنش قبلا این کاره بوده توبه کرده و دنبال گناه نمی ره ولی به خاطر گذشتش منو مقایسه یا به یونعی تو زندگیم کم می زاره کلا تا اینجا پاک موندم کسیو شبیه خودم می خوام ایا این برام امکان داره اگه امکان داره همچین ادمهایی رو تو کجا باید پیدا کنم حوزه علمیه من که به دانشگاهییا اعتماد ندارم یعنی می بینم اعتماد ندارم هر چند ادمهای ژاک زیادی توشون هست ولی ادمهای بدش ادمو نسبت به اون خوبام بدبین می کنه؟ یعنی چی اصلا من می خوام عشق اول یه دختر باشم تا عاشقانه زندگی کنم باهاش و دنبال این روابط جنسی هم نیستم من که تا اینجا خودمو نگه داشتم می ترسم از نظر عاطفیث کمم بزاره خیلی می ترسمخیلی احساس نیاز دارم تا با یک دختر عاشقانه حرف بزنم دختری که می خوام هر دومون صد در صد مال هم باشیم من فوق العاده احساساتیم همچنین درسته بعضیا اشتباه کردن توبه کردن پاک شدن ولی من به خاطر خودم که تا اینجا با بی عرضگی و خجالتی بودن یا اینکه ادم پاک با ادم پاک( که بعضی وقتا هم برعکس در میاد می خوام صد درصد با یه دختر خوب پاک که قیافش به من بخوره(خوشکل باشه =من یکی از پسرای خوشکل دانشگاهم که معمولا دخترای خوشکل دانشگاه منو می پاین)می خوام همسر ایندم صد در صد گذشته بدون نقصی داشته باشه ایا این برای من امکان پذیره کاش دانشگاه نمی رفتم این کلا کاش تو اجتماع نبودم کور بودم منی که می شنوم یکی از تجاوزش به دوست دختر 15 ساله احمقش حرف می زنه واقعا نمی خوام کیسه بوکس دختری بشم که با احساساتش بازی شده و الان می خواد رو من که ازارم به کسی نرسیده خالی بکنه وای چه اعتماد به نفسی دارم البته همه دخترا خوشکل نه ولی همون دو تا معروف که کل دانشگاه اونا رو می بینن و اونا منو کافیه که به خودم به قبولونم نایسم و نظر همکلاسیام و وضعم طوری که همکلاسی پسرم به شدت به من حسادت بکنن زیر ابمو بزنن یه طوری شبیه بیل المسترانگ خواننده گروه گرین دی هست قیافم بی خیال این حرفا من کلا نمی تونم این دوستیا را داشته باشم زن واقعا شبیه خودم می خوام ایا همچین موردی امکان داره امکان داره باید کجا پیداش بکنم واقعا حالم افتضاحه و در حال پاچه گیریم لطفا یکی کمکم کنه البته این کار صوابم دارهخ تقریبا هر روز تو اعصاب مادرم هم هستم که چطور می خواد واسم زن پاک پیدا کنه واقعا به نظرات شما نیاز دارم اوناییم که قبلا این روابط داشتن لطفا جبهه گیری نکنن لطفا لطفا لطفا کمک کنن من که نمی خوام با شما ازدواج کنم لطفا کمکم کنین به اونی که می خوام برسم در مورد این که ادمهایی که این دوستیا رو داشتن چه مشخصه هایی دارن به من کمک کنن حداقلش اینه یه ادمو از جنون در میارین حداقل درک کنین احساسات ادمیو که این همه احساس می کنهقراره کیسه بوکس شه درسته که چشامو باز کنم تا دلم بخواد دختر پاک هست لطفا شما دخترا که همچین دخترایی می شناسین لطف کنین بگین این دخترا کدوم سمت قرار دارن تا ببینمشون در ضمن من هر چهارشنبه پیش مشاور می رم و یه یه ساعتی حرف می زنیم از اشناهاست مشاورم می گه تو تو جزئیاتی و ادم باهوشی هستی ولی ایرادت اینه خلاف جریان اب شنا می کنی در ضمن من احساسی و رمانتیکم ولی این احساسات مربوط به شعر ادبیات طبیعت انسانیت می شه اتفاقا تو انتخابم خیلی عاقلم چند روز پیش دختری که ادعای پاکیش می شد پشت استادمون غیبت کرد ازش متنفر شدم یعنی عقلم تا این حد کار می کنه تو مسائل ازدواج که هیچ وقت عشق کورم نکنه و یه چیزی عشق به احساسات ربط ندین به صورت خاص معقوله احساسات جداست سوال من کلا اینه چطور می شه دختر پاک و خوش اخلاق و همچنین زیبا رو پیدا کرد از کجا؟ چطور می شه به کسی تو حرف زدن های قبل ازدواج فهموند من پاکم اگه تو تو گذشتت ... به یه نوعی منو رد کنی که ابروت نره و ایرادو از داماد بگیرن!؟ بابت پست قبلیم معذرت اون جمله قرمز ندیده بودم لطفا مدیرا هر چه زودتر اون پست پاک کنن
- - - Updated - - -
سنم 24 هست و ببخشید که ازدواج تو این سن از مد افتاده منم هرکاری بودم تو سیه سالگی ازدواج می کردم
- - - Updated - - -
ببخشید شمایی که گفتید معلوم نیست خواسته من چیه
من که یک ضرب شرایط اوله رو اعلام می کنم
پاک مومن خوش اخلاق و قیافه ها هم به هم بخوره
در ضمن اینا شرایط اولیس قبل خواستگاری
نه من می دونم چه نوع ادمیو می خوام سوالم اینهع این نوع ادمو کجا می شه پیدا کرد
کلا واسه خودمم نه به صورت عمومی شما دخترا همچین ادمهایی رو دیدین که از این سه نظر کم نداشته باشن؟گفتم خودمو نمی گم به صورت عمومی