آیا با این شرایط می توان ازدواج کنم؟ ( روحاً نیاز به ازدواج دادرم اما خانواده ام میگویند زود است )
سلام
میخوام مششکلمو یا نه بهتر درد دلمو بهتون بگم و ازتون کمک بخوام
من حوتیم 23 سالمه مهندسی کامپیوترمی خونم یعنی ترم اخر کارشناسی و شاگرد اول دانشگاه هستم یه چند وقتیه بد جور احساس تنهایی می کنم اصلا حال و حوصله هیچ کاریو ندارم دوست دارم یکی پیشم باشه و دلداریم بده
الان دارم خودمو آماده می کنم برای ارشد ولی فکر کنم دارم افسرده میشم
بعد از شکست عشقی که 5 سال پیش خوردم به خودم قول دادم که عاشق کسی نشم و نشدم
فکر می کنم نیاز به ازدواج دارم ولی نمی تونم با خانوادم مطرح کنم چون می گن زوده و حقم دارن از این رو من برای خودم برنامه هایی دارم که مثل تاسیس شرکت قبولی در دانشگاه برای ارشد و... که فکر می کنم اگه خودمو درگیر زندگی کنم رسیدن به این اهداف برام سخته ولی یه وقتایی میگم چه خوب میشد متاهل بودم (از نظر روحی میگم وگرنه از نظر جنسی خودمو با نماز و... کنترل می کنم) اینم بگم همین 2 روز پیش یه پیشنهاد کاری رو بخاطر درس و... رد کردم می خوام بگم از نظر کار مشکلی ندارم چون از راه برنامه نویسی در آمد دارم راستشو بخواید یه دختر خانم خوبی هم هست تو دانشگاه که پیش خودم گفتم اگه قرار باشه ازدواج کنم گزینه خوبیه (وابستگی بهش ندارم اینو بگم که فکر نکنید دوباره عاشق شدم ) والا موندم چیکار کنم کمکم کنید هر کاری که بگید انجام میدم چون من بچه فعالی هستم و بی حوصلگی آزارم میده ممنون