با بد دهنی و اعتماد از دست رفته چه کنم
سلام دوستان من یه مشکلی دارم امیدوارم کمکم کنین
من حدودا 6 ماه پیش با یه آقا پسری دوست شدم و هیچ مشکلی با هم نداشتیم و از همه نظر خوب بود
تا یه روز اتفاقی اس ام اس یه دختری رو تو گوشیش دیدم که تقریبا با هم صمیمی حرف میزدن گفتم این کیه گفت دختر داییمه و ...
اونروز خیلی بهم ریختم و دعوامون شد اونم گفت بخدا دختر داییمه. اما من باور نکردم و متاسفانه متاسفانه کلی بهش بد و بیراه گفتم، فحش دادم اما اون هیچی نگفت و سعی میکرد آرومم کنه و برای روشن شدن قضیه پیش من به همون شماره زنگ زد تا با اون دختر خانوم صحبت کنم اما بازم یه سری مسایل این وسط مبهم موند....
من برگشتم خونه و به زنگهاش جواب ندادم هرچقدر خواهش کرد واسه ادامه ی رابطه من کوتاه نیومدم و بهم زدیم
یه ماه بهم اس ام اس میداد و چند وقت درمیون زنگ میزد تا تصمیم گرفتم دوباره باهاش رابطه برقرار کنم
اما ازینجا به بعد رفتاراش کلا عوض شد... همیشه تو خودش بود میگفت بهت اعتماد ندارم از کجا معلوم دوباره نری... الان برعکس اون موقع که خیلی مودب بود سر کوچکترین چیزا فحش میده و داد میزنه و گوشی رو موقع حرف زدن قطع میکنه... هرچقدر میگم بیا منطقی صحبت کنیم دور از دادو بیداد میگه نهههه حوصله ندارم و وقتی که آروم میشه زنگ میزنه میگه ببخشید
چیکار کنم از این فحش دادن موقع دعوا دست برداره
میدونم خودم اشتباه کردم اولین بار حرمتها رو از بین بردم اما اگه راهی هست لطفا کمکم کنین ممنون