سلام آقای آزرم
ببخشید دیر اومدم.این هفته به اینترنت دسترسی نداشتم.
من این سوالات را از شما پرسیده بودم تا میزان درون گرایی و برون گرایی شما و اون دختر خانم را متوجه بشم.
آقای مدیر هم به درستی شما را راهنمایی کردند.
اما اگر نظر شخصی من را بخواهید بدانید(که شاید دقیق نباشه)؛با توضیحاتی که دادین شما از نظر برون گرایی معتدل هستین.و می تونید با اشخاص جدید ارتباط برقرار کنید.
از طرفی طبق گفته شما: چون من از ایشون تو صحبت هایی که داشتیم شنیدم با توجه به علاقه ومحبتو صمیمیتی که نسبت به همسر آیند شون داشته باشند حاضرند یکسری جاها کوتاه بیان وباهمسر آیند شون همراهی بیشتری کنند .
که این یک نکته خیلی مثبت برای یک دختر محسوب می شه.من خودم شاید در آینده این چنین باشم اما اگر بخوام صادق باشم هیچ وقت همچین حرفی را در خواستگاری نمی گم!:دی
همین طور با توجه به دوری شهرهای شما به مرور رفت و آمدتان کم خواهد شد.
البته من نمی دانم که آیا شهر محل زندگیتان مسافر خیز هست یا نه؟!
چون اگر این طور باشه مثلا اگر در مشهد زندگی کنید ،ممکنه به بهانه زیارت یا سیاحت بیان منزل شما!!!
اما اگر این گونه نباشه به نظرم جای نگرانی نیست.
حتی اگر این گونه هم باشه از همین اول با هم طی کنید که در زندگی اعتدال را رعایت کنید.
در صورت رعایت اعتدال هیچ مشکلی نخواهد بود.
راستی حتما ببینید میزان تفریحاتتان و نوع تفریحاتتان تا چه حد با هم همخوانی دارد.
این به میزان تطابق درونگرایی و برونگراییتون کمک می کنه و همین طور خیلی مهمه که دو طرف از چیز های مشترکی لذت ببرند.
مثلا یکی از مطالعه لذت می بره.اوقات فراغت فقط مطالعه می کنه.یکی هم اوقات فراغت دوست داره بره شهر بازی؛بازی های خطرناک!خب این دو در دو قطب متضاد هم هستند و از با هم بودن لذت نمی برن!
البته اگر اختلاف در حد کم باشه مشکلی نیست ها!چون بالاخره بین تمام آدم ها فرق هست!دیگه چه برسه بین زن و مرد! فقط وقتی دچار مشکل می شین که دو قطب متضاد باشید.
(حتی به نظر من اختلاف سلیقه یا شخصیت کم خوب هم هست چون باعث میشه شخصیت طرف مقابل براتون جذاب باشه.دیگه اگه کسی عین شما باشه جذابیتش براتون صفر میشه.و تکراری!)
در ضمن به نظر من این خیلی خوبه که مادر بچه هاتون اجتماعی باشه!
چون این دخترا بیشتر سیاست ارتباط با خانواده شوهر و ... را می دونن.
همین طور در تربیت بچه حوصله بیشتری دارن .
من خودم به شخصه مادرم فرد اجتماعی بود،من هم اجتماعی شدم.و به همین دلیل برای معرفی خواستگار مشکلی ندارم(می گن مادر را ببین دختر را بگیر)
به مادر دختر خانم هم توجه بفرمایید.احتمالا دختر خانم از نظر سطح رابطه با فامیل این گونه می شوند.ببینید مادر دختر خانم با خاله هاشون چقدر رفت و آمد می کنند.که البته بعیده.چون احتمالا مادر دختر خانم بیشتر با خواهر برادراشون رفت و آمد می کنند تا خاله و عمو و....
یک چیز دیگه هم اینکه اگه دقت کرده باشید معمولا فرزندان بیشتر با فامیل های مادر اخت می گیرند تا پدر.یعنی این یکم طبیعیه که خانم ها بیشتر با خانوادشون ارتباطشون را حفظ می کنند.