نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tommy
سلام ....قبلا گفته بودم که با جاریم خییییلی مشکل دارم...البته فکر کنم اون بیشتر مشکل داره ولی خب به هر حال بگذریم...
تولدش نزدیکه میخوام براش یه هدیه بخرم که بخوره تو ذوقش....آخه اون روز تولد من دست خالی اومد مادر شوهرمم برای اینکه بینمون کدورت پیش نیاد یدونه از کادوهایی که برای من خریده بودو داد به اون که به من بده!!...اینم بگم که از وقتی ما ازدواج کردیم حتی یک قرون هم برای ما کادو نخریده و کادوی سر عقدمونم پدر شوهرم براش خرید که به من بده ...روز تولدمم هررررر کاری از دستش برمیومد کرد تا خرابش کنه و کرد...حالا برای تولدش به نظرتو چی بگیرم(من مثل اون نیستم و نمیتونم دست خالی برم جایی و چشمم به دست مادر شوهرو پدر شوهرم باشه)میخوام یک کادوی خییییلی ارزون بگیرم تا حالش گرفته شه...
لطفا کمک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tommy
الان بجز شکلات دوست دارم یه وسیله تزئئینی بگیرم...اصلا دلو دماغه این کارو ندارما ولی خب میخوام حرصشو دربیارم...
...ولی خب من هم میخوام خودشیرینی کنم هم حرصشو در بیارم!!
با سلام و احترام
شاید برای خیلی از اعضاء این تصور پیش بیاید که چرا بعضی مراجعان ، مشکلات کوچک را نمی توانند حل کنند و بزرگ میشه؟
نمونه تفکر جناب tommy گرامی از همین نمونه است.
اینگونه طرز تفکر و نگاه به مسائل زندگی ریشه بسیاری از مشکلات می شود.
هدیه برای نشان دادن محبت به فردی هست.
اگر محبت داری بخر
اگر نداری نخر
اگر هم محبت نداری، لیکن نمی خواهی منجر به گلایه های بعدی بشه، برای ترمیم این رابطه یک هدیه در حد توانت بخر.
اینکه دنبال یک قیمتی از هدیه باشی که حالشو بگیری، یعنی همان نحوه نگرشی که برایت مشکل ایجاد می کنه!!!!:81: