-
من بی تجربه ام
سلام
خیلی خوشحالم که چنین سایتی ایجاد شده است
من یک سوال از خدمتتون دارم می خواستم بدونم این حالتی که من دارم عادی هست یا نه؟ایا همه دخترها همین حس من رو دارن که وقتی خواستگار میاد و با پسر هم حرف میزنن ممکن هیچ حسی به ون پیدا نکنن و با این نیت جلو برن که شاید بعد از ازدواج و تماس جنسی به اون احساس پیدا کنند؟به نظر شما این حالت من خوبه و طبیعی است ؟ایا جای دلهره و شکی هم هست؟ممنون میشم از جوابتون
-
RE: من بی تجربه ام
سلام خوش آمديد عزيز
دليل بوجود آمدن احساس تماس يا رابطه هست كه كم كم به مرور زمان بوجود مياد نه در همان جلسه اول
شما بايد رو طرفتون شناخت پيدا كنيد تا بتونيد حس دوست داشتن يا نداشتن رو پيدا كنيد
-
منم مث تو در اين زمينه هيچ تجربه اي ندارم ولي اميدوارم خوشبت شي عزيزم
-
ممنون از جوابتون ببخشید شما مشاور هستید؟
-
اگر منظورتون من بودم نه من مشاور نيستم
-
سلام
پاسخ bahre.tanha درست است. اگر در چند جلسه خواستگاری حس دوست داشتن و حس خوبی نسبت به آن آدم پیدا نكردی، قابل تامل هست، اما در جلسه اول به خاطر اضطراب ممكن است این حس تحت الشعاع قرار بگیرد.
-
سلام
ببین دوست من .اینو همیشه در نظر داشته باش و فراموش نکن که دخترها وقتی بدون اینکه محبت زیادی از کسی ببیند و گاهی اوقات توی چت و پشت یه صفحه 17 اینچ عاشق کسی میشن و از کسی خوششون میاد ؛ اونم بدون هیچ لذتی از نوع رابطه جنسی، پس مطمئن باش وقتی ازدواج کنن(التبه یک ازدواچ منطقی و درست) بعد از برقراری روابط همسرداری و زناشویی به طرز عجیب و زیبایی عاشق همسراشون میشن.
اما یادت باشه درست و منطقی تصمیم بگیر
-
نه اصلا دلم راضی نیست اصلا به هیچ وجه ومطمئنم ضربه می خورم واسه همین جواب رد دادم امروز و به این امیدم که خدا اون چه من دوست دارم رو واسم بفرته.از خدا خجالت می کشم میگم نکنه من این رو رد کنم خدا قهرش بیاد چون اصلا به دلم نشسته.به نظرتون خدا منرو می بخشه؟اخه زدواج الکی نیست که.من با خودم میگم تو20 سالته شاید 27 سالگی به اون مذدی که خواستی برسی چرا میخوای پیش کسی زندگی کنی که اصلا دوسش نداری و به این امیدی که شاید بعدها ازش خوشت بیاد
-
دوست گرامی a-b لطفاً در راهنماییهای تان دقت نمایید،مثلاً در نوشتارتان در این گفتار شما عاشق شدن از پشت مونیتور و از راه انترنت را راهی درست برای ازدواج فرض نموه اید که این جور حرفها ممن است دختران جوان را فریب دهد.
عاشق شدن بدون شناخت و تازه آنهم از پشت رایانه،حماقت محض است و در ثانی عاشقی کامل به مرور در پس از ازدواج پدید می آید،نه د پیش از ازدواج که گمراه کننده بوده و تب آن زود فرو خواهد نشست و نتیجه جز خسران و پشیمانی چیزی نیست.