گفتن این موضوع به خودش کار درستیه؟
با سلام و احترام
خواستم یه موضوعی رو درمیون بزارم با دوستان شاید بتونم تصمیمی خوبی به کمک این دوستان همردردی گرفته باشم
پسری 20 ساله هستم دانشجو
از چندی پیش با دختری تو دانشگاه اشنا شدم نه به عنوان یه دوست بلکه فقط می دونستم که این خانوم هم رشته ای بنده هست و در یکی از دروس هم با هم هم کلاس بودم
از اونجایی که من تو کلاس درس سرم تو کار خودمه و جز درس به چیز دیگه ای توجه ندارم با ایشون حتی سلام علیک هم نداشتم نه اینکه خشک باشم نخیر چرا که تو این کلاس من خیلی هارو نمی شناختم و از این جهت باعث میشه که تنها بشم تو این کلاس نزد دیگر دوستان
خلاصه کنم من از این خانوم خوشم اومده نه اینکه یه هوس زود گذر باشه
تو تمام مراحل زندگیم با برنامه ریزی پیش رفتم و به این ایمان دارم هوس نیست از ذهنیتشون از شخصییتشون خیلی خوشم اومده و می بینم که تناسب داره با خلقیات بنده
شاید سوال پیش بیاد که من از کجا مطمئنم
من چندی پیش در خصوص مبحثی این خانوم با من در تماس می شه و منم باشون کاملا سنگین بر خورد می کنم و از این جهت یه گفتگوی کوچکی پیش میاد بین من و ایشون و به همین روال پی می برم به اخلاق و اینا
الان نمی دونم بهش این حسمو بگم ؟؟؟ یا برای همیشه دفنش کنم ولی منظور من دوستی قبل ازدواجم نیست من خوشم نمیاد از این کارا ولی این خانوم یه حس دیگه ای رو به من القا کرده نمی دونم فکرش اذیتم می کنه فکر به این موضوع منو می ترسونه می ترسم بگم به ایشون بعد ضایع بشم
از اون جایی که ادمی هم هستم نمی تونم حضم کنم این موضوع رو
دوستان چیکار کنم؟ به ایشون بگم هدفم از اشنایی بیشتر چیه؟
زوده ؟؟؟
اصلا چیکار کنم
در ضمن من از ایشون به روایتی 6 ماه بزرگترم