جناب شهریار و جناب تیک تاک
البته تا حدودی درک می کنم که این قدر به فضای جامعه بدبین باشید.اما شما چرا این قدر زود قضاوت می کنید؟
یک خانم فقط می تونه آبدارچی بشه؟!!! من خودم مخالف پر و پا قرص مشاغلی هستم که شان یک زن حفظ نمیشه.مثل شغل های کارگری؛راننده تاکسی؛مشاغلی که خانم باید مسافرت های متعدد برود و...(که خود این باز هم بسته به شرایط متفاوته)
ببینید هر افراطی یک تفریطی در بر دارد.وقتی که یک قسمت از جامعه را افراط گرایانه محدود کنیم(مثل قدیم)نتیجه اش این می شود که الان زنان برای خودنمایی محتاج نشان دادن موی سرشان هستند !!! یعنی این قدر ارزش خود را پایین می بینند که به جای اینکه خودشان را در محافل علمی و ... نشان بدهند ؛خودشان را اینگونه نشان می دهند.
خانم تمنا کلی درس خواندند؛من فکر نمی کنم با مدرک فوق لیسانس کسی دوست داشته باشه آبدارچی بشه!
احتمالا ایشون یک کار آبرومندانه مدنظرشان هست.
من نمی خوام به هیچ وجه از خودم تعریفی کنم اما فقط می خوام به عنوان یک دختر حرف های دلم را بزنم:
من خودم یک دختر کاملا محجبه و مذهبی هستم.به حجابم کاملا پایبندم.تو محیط دانشگاه با آقایون رسمی صحبت می کنم و حیا را هم در پوشش و هم در صحبت کردن رعایت می کنم.
دست برقضا خداوند به من استعداد و علاقه علمی هم داده!نه اینکه هدفم تحصیل باشه!اولویت های من در زندگی متفاوته.اما اگر به این احساسم نپردازم خلای در وجودم حس می کنم که تاثیرش را در روحیه من قطعا می گذارد.
اگه فرض یک خانم دکتری این همه زحمت بکشه و تخصص بگیره و بشینه خونه؛به نظرتون چه حسی خواهد داشت.به نظرتون این خانم دکتر می تونه تو خونه بدون امکانات آزمایشگاهی تحقیق کنه؟
اگه کسی کارش آزمایشگاهی باشه می تونه فقط با مطالعه به هدفش برسه؟ نباید نتیجه مطالعاتش را در عمل ببینه؟ حتما ما باید عالم بی عمل باشیم؟ فقط باید محفوظاتمان را بالا ببریم؟
می گن وقتی می خوای کسی را قضاوت کنی اول چند قدم با کفش هایش راه برو بعد قضاوت کن و راهکار بده.
شما نوع رفتار و پوشش و صحبت کردن یک خانم استاد دانشگاه را کمتر می تونید تصور کنید که پر از عشوه باشه و بی حیا گونه صحبت کنه یا اینکه ساپورت بپوشه و...(تازه این در صورتیه که خیلی هم مذهبی نباشه)
در ضمن اصلا هم فکر نمی کنم که اگر کسی یکی از اهدافش کسب علم باشد و بخواهد به علمش عمل کند؛هدف پایینی داشته باشد.و برای همچین کسی متاسف که نیستم هیچ؛غبطه هم می خورم)
طلب علم بر هر مرد و زن مسلمان واجب است.(حضرت محمد) (تو کتاب دین و زندگی دبیرستانم خوندم تو متن عربیش زن (مسلمات)هم ذکر شده بوده)
طلب علم نزد خداوند از نماز و روزه و حجّ و جهاد در راه خداوند عزيز و بزرگ، برتر است
جست و جوي علم بر هر مسلماني واجب است و براي طالب علم، همه چيز حتّي ماهيهاي در دريا، (از خداوند) طلب آمرزش ميكنند.((حضرت محمد (ص))
اینکه پیامبر می گن: ز گهواره تا گور دانش بجوی.را هم که هممون گویا فقط حفظ کردیم.
من موافق این هستم که دختران به جای اینکه بی کار باشن و هردفعه جلوی آینه یک فکری به ذهنشون برسه یا اینکه فیلم های ماهواره ای ببینند و مدام بخوان از مدل لباس و آرایش آنها الگو بردارن برن دنبال ورزش؛تحصیل علم و مشاغل سالم و در شان یک خانم.
حذف خانم ها در اجتماع به پاکی جامعه کمک نمی کنه.کسی که ذاتش خرابه بالاخره راه خودش را برای بروزش پیدا می کنه.حالا تو محیط کار نشد یه جای دیگه.
مشکل اصلی یه جای دیگه است ما می خواهیم ظاهر را با کمترین زحمت به فکرمون حل کنیم.
دلیل مشکلات ما در ایران اینهاست:
مشکلات عدیده و بسیار در راه ازدواج جوانان
بالا رفتن چشمگیر سن ازدواج
فرهنگسازی خیلی کم برای حجاب و عفاف(متاسفانه به قدری بعضی اشخاص مذهبی افراط گرایانه در مورد حجاب صحبت می کنند که حجاب در ذهن خیلی از زنان مساوی شده با عدم آزادی!!! که حتی برای این آزادی (ظاهری) حاضر به چه کارها که نیستن)
ضمن اینکه معتقدم برای پاکی جامعه برخی مشاغل هستند که زنان باید به عهده بگیرن:
مثل معلمی(شما می تونی دختر نوجوونت را تو مدرسه زیر نظر معلم مرد بذاری؟)( راستی آبدارچی یک مدرسه دخترانه چی؟ باید مرد باشه؟حتی این جا هم استثنا هست)
مثل پزشکی(یک خانم راحت تر نیست که پیش یک پزشک زن بره تا مرد؟)
مثل پرستاری زنان(اصلا می تونید تصور کنید خانمتون را یک مرد پرستاری کنه؟)
فروش برخی پوشاک زنانه و حتی فروش کفش زنانه.
سعی کنیم همه چیز را با هم الکی قاطی نکنیم!
اگه کاری شرایط خاص خودش را داشت هیچ مانعی نیست.اگه شرایط را نداشت خب طبیعیه که مخالفش باشیم.