یه شوهر پر از تناقض؛ باید چیکارکنم؟
سلام دوستای گلم؛ من سه ساله ازدواج کردم دوتا بچه دوقلوهم دارم تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم.مادرشوهرم فوت کرده وپدرشوهرم مجددا ازدواج کرده که یه بچه 3 ساله هم دارن...اگرچه خیلی بااوناهم مشکل دارم اما مشکل اساسی من شوهرمه که نمیدونم بایدباهاش چیکارکنم؟بیکاره واخلاقیاتش باهم جوردرنمیاد.اهل نماز وقرآنه وباخانواده اش خیلی خوب رفتارمیکنه بااینکه اونها هیچ احترامی واسه ماقایل نیستن وواسه رفع مشکلاتمون بااینکه تواناییش روهم دارن هیچ کاری نمیکنن. مخصوصا باباش.همیشه میگه آدم باید صبرکنه خدا خودش درست میکنه وبااین تفکراتش حقش همیشه ضایع میشه امادرموردمن وخانواده ام اصلا صبورنیست وهرحرف یارفتاری رو بزرگش میکنه..بااینکه خانواده ام به خاطرشناخت اخلاقش خیلی محتاط رفتارمیکنن ونهایت اخترام روبهش میذارن..هرحرفی که من میزنم که خوشش نیاد یامنو کتک میزنه یا یه چیزی میشکونه اصلا واسه من ارزش قایل نیست.نسبت به من وبچه هاخیلی بیخیاله حتی اگه از درد بمیرم هم حاضرنیست باهام دکتربیاد میگه بامامانت برو یاخوب میشی بیخیالش شو...خیلی واسه خودش ولخرجه اماواسه نن وبچه هام نه اینکه نخره ها اما حسابگرانه تر رفتارمیکنه.خونه خانوادهاش اگه مهمونی باشیم خیلی کمک میده اما درمورد خونه خودمون حتی زمانی که من بارداربودم حاضرنبود دست به سیاه وسفید بزنه جلوی مهمونها..وبااینکه میدونه چقدربزرگ کردن دوقلو اونم توی این خونه باشرایطش چقدرسخته اصلاکمکم نمیده.همه کارهاروبه تنهایی انجام میدم.حتی چندشب پیش وقتی هیچ جوری دخترم آروم نمیشد باکتک فقط به من گفت مادرشی چه طور مادری هستی که نمیتونه بچه اش رو آروم کنهوباهمه این مشکلات بازم بچه میخواد.دارم میترکم خیلی خودم روجلوی خانواده ام حتی مامانم خوشبخت نشون دادم اما هرشب روباگریه سرکردم...