-
زیبایی
ایا می توان خواستگاری که خوب می باشد را به خاطر نداشتن زیبایی او رد کرد .ایا عاقلانه است؟من دختری 20 ساله هستم همیشه درخیالاتم تصور میکردم با فردی ازدواج می کنم که قد بلند و لاغر می باشد.اما با خواستگاری بر خورد کردم که مغایر با این اوصاف است اما از جهات دیگر خوب است .م خواستم راهنمایی ام کنید که ایا درست است من بدین خاطر او را رد کنم؟و در ضمن ادمی هستم که به حرفهای اطرافیانم اهمیت میدهم و با خودم می گویم نکند دیگران از من به خاطر این انتخابم سرزنشم کنم منظور دوستانم است.خاهش میکنم راهنمایی ام کنید ممنون
-
RE: زیبایی
اگر چهره او تا حدي است كه احساس مي كنيد با او بودن براي شما سرخوردگي مي آورد بهتر است براي انتخاب ايشان بيشتر فكر كنيد ولي اگر چهره شان فقط مغاير با آمال و ارزوهايتان است و شما را بعدها پشيمان نمي كندبهتر است به اين مسئله بي اعتنا باشيد وابستگي خود را به او بر پايه آيتم هاي ديگري بنا كني.
-
RE: زیبایی
با سلام؛
به نظر من شما براي خواستگارتان ليستي تهيه كنيد و آيتمهاي مثبت و منفي ايشان را در آن لحاظ نماييد و ببينيد كه كدام طرف ترازو سنگين تر مي باشد ، از روي احساسات تصميم نگيريد و عاقلانه به موضوع فكر كنيد ، از صادق بودن طرف مقابل اطمينان حاصل كنيد - آينده سبزي بارايتان آرزومندم.