-
از نظر شرعی
سلام و خسته نباشین دوستان دوستان و سروران گرامی که فعالیت خود را در این سایت بزرگ انجام میدهند چند سوال برام پیش اومده میخواستم بنده را راهنمای بفرمائیدبنده دختری هستر عقد کرده دوسال هست که با همسرم اصلا هیچ رابطه ای نداشتیم قبلش هم نداشتیم بعد از عقد بعد از دو ماه دیگه من نذاشتم بیاد خونمون و من هم رابطه رو کلا قطع کردم بنا به دلیل های و الان هم نزدیک دو سال و خورده ای است که من اینجوری هستم میخواستم بدونم که ایا عقد ما بعد از نظر قانونی هست ولی میخواستم از نظر شرعی بدونم چجور است جای دقیقا حضور ذهن ندارم که یه مدت خاص داشت و من درخواست طلاق هم دادم بعد از این مدت فقط میخواستم بدونم از نظر شرعی حکمش چیه یعنی من میتونم با کسی صیغه موقت بشم یا نه با این شرایط من که دو سال اصلا هیچ رابطه ای چه دیدن چه حرف زدن نشده ایا با این شرایط من از نظر شرعی میتونم صیغه کنم ایا ؟
-
به جای اینکه بخوای صیغه بشی که برای شما از نظر من کاملن باطله تکلیفتو
با شوهرت مشخص کن.
-
سلام.. اعضا این سایت نه عاقدن و نه حقوقدان.
بهتره هر سوالی از کارشناس مربوطه پرسیده بشه.
-
فرهنگ 27
برادر یا خواهر گرامی
من فقط یه سوال کردم ایا عقد بین دو نفر که خونده شده بعد از هیچ رابطه ای این باطل میشه یا نه الان نزدیک دو سال هست که فکر کن اصلا مفقود شده نیست
دوستانی که از احکام شرعی میدونن ممنون میشم منو روشن کنین چطوره داستانش
صیغه بر این مبنا نیست که من صیغه کنم که بعد ازدوج کنم بعضی از کار های هستن که برای این کار باید صیغه خونده بشه میخواستم بدونم ایا حکم شرعیش چجوره
-
باید از مرجع تقلیدتون بپرسی. به سایت مرجعت ایمیل بزن یا تماس تلفنی، جواب می دن.
حتی جایی بود انلاین (چت ) جواب میدادند. ولی من الان یادم نیست کجا بود. سرچ کنی پیدا می کنی.
به هر حال موضوعی نیست که بتونی به حرف ما اعتماد کنی. باید مطمئن باشی.
ولی اگر از نظر قانونی همسر کسی هستی، می دونم که اگر صیغه بشی جرم است.
حواست به این نکته باشه. شوهرت اگر بفهمه می تونه ازت شکایت کنه و .....
-
تا وقتی زن اون آقا هستی نمی تونی صیغه کنی. می تونی از سایت مرکز مشاوره تبیان مساله شرعیت رو به صورت انلاین بپرسی. اینم لینکش:
ایجاد مشاوره
البته از اینکه گقتی هیچ رابطه ای نداشتی و فرض کنیم دو ساله مفقوده به نظر می رسه می خواهی یک جوری شرع رو دور بزنی که فکر نمی کنم به نفعت باشه. البته اینو گفتم که حواست باشه. شرایط شما با ادم مفقود شده فرق داره اگرچه اونم احکام خاص خودش رو داره.
-
مرسی از بزرگان و خسته نباشین
از نظر شکایت نه من دو ساله خونه بابام هستم و هیچ رابطه ای با هم نداشتیم فقط میخواستم از نظر شرعیش بدونم که مرسی تا حدودی جوابمو گرفتم
-
سلام
میتونید با دفتر مراجع تماس بگرید تا مطمئن بشید و حتما این کار رابکنید
اما تا جاییکه اطلاعات ناقص من میگه برای اینکه شما بتونین ازدواج یا صیغه بشین باید از همسر قبلیتون شرعا جدا شین و جدایی شرعی به صرف ایجاد خطبه طلاق و طی مراحل قاونی ممکنه که الیشونم بعدش ادعایی نتونه بکنه. به صرف نداشتن رابطه عقد باطل نمیشه.
-
سلام.،بغیرازسایتهایی که دوستان معرفی کردن میتونی دروقت اداری هم صبح هم بعدازظهراز۴به بعدبه سامانه۰۹۶۴۰زنگ بزنی ودرجواب اپراتوربگی سوال"فقهی"داری تاکارشناس مربوطه دقیق راهنمایت کنه