با سلام ٰ من و همسرم 6 ماه پیش بصورت توافقی جداشدیم ٰ الان بعد 6 ماه فهمیدم طلاقمون باطله جون بنده عذر شرعی داشتم ٰو ما هنوز محرم هستیم و زن و شوهر محسوب میشیم ما هنوز زندگی مشترکمونو شروع نکرده بودیم ٰایشون خیلی خودخواه و مغرور بود و کلا خیلی تحت تاثیر بود اصلا نمیتونست درست تصمیم بگیره یا اگر میخواست کار درستی انجام بده خونوادش منصرفش میکردن ٰ 30 سالشه و من 24 ساله ٰ الان نمیدونم چطور بهش بگم که ما هنوز محرمیم میترسم اذیت کنه و دیگه طلاق نده این وسط فقط من بدبخت نمیتونم ازدواج کنم ولی اون میتونه ٰ از یک طرف هم میترسم بگه دوباره برگرد و من هم برگردم دوباره همان آش و همان کاسه باشه ٰ در دوران عقد اختلافات زیادی داشتیم خودمون با هم اصلا مشکل آنچنانی که قابل حل نباشه نداشتیم همش بهم میگفت بشین بساز همه چی درست میشه ٰ من پیشنهاد جدایی رو دادم الان بعد 6 ماه پشیمونم میگم شاید اوضاع بهتر میشد مشکل اینجاست که هردومون هم مغروریم البته در دورانی که با هم قهر بودیم من یکبار تماس گرفتم ولی خیلی بد جواب داد که از زنگ زدنم کاملا پشیمون شدم ٰ بعد 3 ماه اون یه واسطه فرستاد که برگرد و من قبول نکردم لطفا راهنمایی کنید اینم بگم که حرمتها تقریبا شکسته شده و من با توجه به همه این موارد تصمیم به جدایی گرفتم ولی الان فکر میکنم هنوز دوستش دارم نظر اونو نمیدونم ولی میترسم برم و بدبخت بشم اگر گفت برگرد به حرفش گوش کنم یا اینکه اگر راضی به طلاق نشد و خواست اذیت کنه من چیکار کنم ؟ کاملا مردد هستم . با تشکر