ماندن و تلاش برای ساختن رابطه یا رفتن ؟
مدت بیش از یکسال در یک رابطه ی جدی به قصد ازدواج بودم ، طرف مقابل من شخصی است که صفات خوب ِخیلی زیادی داره ، مهربون و مسوولیت پذیر ، اهل کار و برنامه ریزی ،دلسوز و متعهد .
ما خیلی زیاد به هم علاقه داریم ولی طی این مدتی که گذشت به دفعات پیش اومدکه همدیگه رو رنجوندیم ،این رنجش ها از اختلافات خیلی جزیی ناشی میشد ، یعنی بر سر مفاهیم اساسی اختلافی با هم نداشتیم هیچوقت ،شاید بخاطر تفاوتهای خانوادگی یا فرهنگی ،چیزهایی که به نظر من نمیومد به چشم اون میومد و برعکس ...
البته از علاقه مون کم نشد ولی باعث شد خیلی انرژی از ما گرفته شه، الان ایشون فکر میکنن درستترین کار قطع این رابطه ست ، با اینکه هردو خیلی داریم عذاب میکشیم ،من خیلی اصرار کردم که تلاش کنیم از نو درست کنیم همه چیز رو ،ولی ایشون به این علت که از نظر مشغله کاری هم در شرایط سختی به سر میبرن ،میگن که دیگه کشش رابطهدر اون چارچوب قدیمی رو ندارن و از توانشون خارج هست ،میگن که آدما عوض نمیشن و تغییر دادنشون نه درست هست و نه امکانپذیر ، من اما میگم تغییر نه ،گذشت و اصلاح ایرادهامون ،
الان خیلی درمونده شدم ،به نظرم رابطه مون انقدر خوب و محکم بوده که ارزش جنگیدن رو داره ولی ایشون از نظر روحی و جسمی در شرایط بحرانی به سر میبره ، از زمان دادنهم که حرف میزنم فایده ای نداره ، شاید بیشتر ازمن آسیب دیده باشه تو این مدت ، نمیدونم باید چی کار کنم ، لطفا منو راهنمایی کنید